reklama
Piwonia oglądałam jeszcze raz wózek i muszę przyznać, że faktycznie w tych standardowych nie ma zasłonki w dół, ja oglądałam limitowaną wersję, bo nie chce jednokolorowego wózka i tak dzieciaczka można zakryć dlatego zaszła pomyłka.
Ja na hasło ROAN dostaję wysypki... NIENAWIDZIŁAM tego grzmota... ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby... ale do tej pory jak czytam, że ktoś się zdecydował na ten wózek albo widzę go na ulicy to mi szkoda właścicieli (głównie mamy bo fakt - dziecku jest raczej wygodnie bo wózek jest przestronny) ale tak jak pisałam to bardzo subiektywne odczucie
jedyne co moge mu zarzucic to to ze nie ma przekladanej raczki i czasem trzeba wozek ciagnac ale smigalismy nim poltora roku - potem calkowicie z wozka zrezygnowalismy. Mialam spacerowke - parasolke ale o niebo wolalam grzmota Roana ;-)
spoko nic sie nie stało,ja tez niechciałam jedno kolorowegoPiwonia oglądałam jeszcze raz wózek i muszę przyznać, że faktycznie w tych standardowych nie ma zasłonki w dół, ja oglądałam limitowaną wersję, bo nie chce jednokolorowego wózka i tak dzieciaczka można zakryć dlatego zaszła pomyłka.
dlatego mam dylemat i zasnawiam sie nad innym jeszcze
pani pokazała mi jeszcze Graco i on ma fajnie budke zasłanianą prawie z dwóch stron,ale troszku mi nie pasi,ale mamy dużo czasu na myslenie
mam podobne uczucia co do tego wózka,a teraz koleżanka go kupiła i jeździ 2 miesiace i juz myśli nad zmianą mówiąc ,ze zły wybór zrobiłaJa na hasło ROAN dostaję wysypki... NIENAWIDZIŁAM tego grzmota... ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby... ale do tej pory jak czytam, że ktoś się zdecydował na ten wózek albo widzę go na ulicy to mi szkoda właścicieli (głównie mamy bo fakt - dziecku jest raczej wygodnie bo wózek jest przestronny) ale tak jak pisałam to bardzo subiektywne odczucie
izabela...
Fanka BB :)
a my zdecydowaliśmy się na ten
JUMPER Tako + Fotelik +pięć 5 Super GRATISÓW! (609346664) - Aukcje internetowe Allegro kolor 02
ale kupimy go w czerwcu lub lipcu
JUMPER Tako + Fotelik +pięć 5 Super GRATISÓW! (609346664) - Aukcje internetowe Allegro kolor 02
reklama
miranda
Fanka BB :)
Fajny, też szukałam cos z dużymi pompowanymi kołami, ale poradziłam się mam z moich okolic i wszystkie jednym hurem odrzekły że duże koła to sam kłopot, że ciężki wózek, i że trudno z nim wejść do autobusu, samochodu itd. I chyba mnie przekonały.a my zdecydowaliśmy się na ten
A ten brązowy jest super.
Podziel się: