reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

tez uzywam cienkich poduszeczek poniewaz moje dzieci maja sklonnosc do ulewan a nawet wymiotow a dzieki temu choc troche sie zmniejszaja

reklama
Piwonia oglądałam jeszcze raz wózek i muszę przyznać, że faktycznie w tych standardowych nie ma zasłonki w dół, ja oglądałam limitowaną wersję, bo nie chce jednokolorowego wózka i tak dzieciaczka można zakryć dlatego zaszła pomyłka.

ja klinik kladlam od samego poczatku pod materac ;-)

nie pamietam czy sie chwalilam jaki bedziemy miec wozek ale co tam... pokaze go --> ROAN

sprawdzil sie przy Jasku i juz wtedy wiedzialam ze jak znow to tylko ROAN MARITA ;-)

a sprzedawce klinikow (r_p77) moge polecic!!! kupowalam u niego ostatnio - zamawialam w srode a paczke dostalam w... piatek czyli wczoraj ;-)

Ja na hasło ROAN dostaję wysypki... NIENAWIDZIŁAM tego grzmota... ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby... ale do tej pory jak czytam, że ktoś się zdecydował na ten wózek albo widzę go na ulicy to mi szkoda właścicieli (głównie mamy bo fakt - dziecku jest raczej wygodnie bo wózek jest przestronny) ale tak jak pisałam to bardzo subiektywne odczucie

jedyne co moge mu zarzucic to to ze nie ma przekladanej raczki i czasem trzeba wozek ciagnac ale smigalismy nim poltora roku - potem calkowicie z wozka zrezygnowalismy. Mialam spacerowke - parasolke ale o niebo wolalam grzmota Roana ;-)

Piwonia oglądałam jeszcze raz wózek i muszę przyznać, że faktycznie w tych standardowych nie ma zasłonki w dół, ja oglądałam limitowaną wersję, bo nie chce jednokolorowego wózka i tak dzieciaczka można zakryć dlatego zaszła pomyłka.
spoko nic sie nie stało,ja tez niechciałam jedno kolorowego
dlatego mam dylemat i zasnawiam sie nad innym jeszcze
pani pokazała mi jeszcze Graco i on ma fajnie budke zasłanianą prawie z dwóch stron,ale troszku mi nie pasi,ale mamy dużo czasu na myslenie

Ja na hasło ROAN dostaję wysypki... NIENAWIDZIŁAM tego grzmota... ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby... ale do tej pory jak czytam, że ktoś się zdecydował na ten wózek albo widzę go na ulicy to mi szkoda właścicieli (głównie mamy bo fakt - dziecku jest raczej wygodnie bo wózek jest przestronny) ale tak jak pisałam to bardzo subiektywne odczucie
mam podobne uczucia co do tego wózka,a teraz koleżanka go kupiła i jeździ 2 miesiace i juz myśli nad zmianą mówiąc ,ze zły wybór zrobiła

reklama
a my zdecydowaliśmy się na ten
JUMPER Tako + Fotelik +pięć 5 Super GRATISÓW! (609346664) - Aukcje internetowe Allegro kolor 02
ale kupimy go w czerwcu lub lipcu
Fajny, też szukałam cos z dużymi pompowanymi kołami, ale poradziłam się mam z moich okolic i wszystkie jednym hurem odrzekły że duże koła to sam kłopot, że ciężki wózek, i że trudno z nim wejść do autobusu, samochodu itd. I chyba mnie przekonały.
A ten brązowy jest super.

Do góry