reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wózek Bugaboo Cameleon

reklama
skadze, sprawdzaja sie znakomicie, dzieki amortyzacji tych kolek wyskakuja z kazdej dziury :-) ja po drogach polnych i lesnych dawalam rade, a chpdnik to przy tym pikus.

Witam :)
Ja również posiadam wózeczek Bugaboo Cameleon... i jestem bardzo zadowolona:-)
Mój maluszek ma dopiero pół roczku, ale jeżdzimy już spacerówką i jest świetna!
Mam śpiworek, który jest na prawdę super ciepły.
Wózeczek dostałam w prezencie... niby używany (przez 6miesięcy) ale jak nowy!
dodatki do wózeczka także(śpiworek,koła ,uchwyt na picie, dodatkowe 2 zmiany tapicerki,folia p/deszczowa,parasolka) jestem na prawdę zadowolona.
Wózek prowadzę śmiało jedną ręką , w drugiej np. mam zakupy...
bardzo dobrze sprawdzają się małe kółeczka.. ,wózeczek zwrotny i bardzo lekki:)

Szczerze mówiąc nigdy nie myślałam,żeby taki kupić , ale gdybym miała kupić , to bez zastanowienia bym go kupiła... Ale chyba to już nie bedzie konieczne...:)- To moje 3 dzieciątko i już więcej mieć nie planujemy... no mam nadzieję:)

pozdrawiam serdecznie:)

sprobuje odswiezyc watek pytaniem.
w koryms poscie wczesniej, ktoraz z dziewczn wspomniala, ze do wozka jest pompka do kolek. a cytam w internecie, ze on nie ma pompowanych tylko gumowe (czy moze gumowe oznacza pompowane?).

i jeszcze dwa pytania:
jak ze skladaniem do samochodu - ile czasu wam to zajmuje? i czy nie jest z lekka upierdliwe?
czy pasuja do niego wszystkie foteliki maxi cosi czy tylko jakeis wybrane modele (po zakupie adapterow oczywiscie)?

z gory dzieki za informacje!

pok, zalezy od tego, z ktorego roku jest wozek, ja np mam pompowane kola (kupowalam uzywany i nie wiem, z ktorego roku), ale sa tez te piankowe teraz chyba.

jak kupisz adaptery to pasuja wszystkie foteliki maxi cosi. ja mialam pebble.

skladanie jest niezle, generalnie jak na spacerowke od gleboko-spacerowego. spokojnie sie w bagazniku miesci (mam male auto - toyote corolle). ale teraz kupilam juz jako drugi wozek parasolke, na szybkie wypady do sklepu itp, bo jednak latwiej sie sklada.

dziewczyny podbijam temat ;-) mam jeszcze pytanie dot skladania wozka. czy trzeba zdejmowac wczesniej spacerowke a potem sam stelaz sie sklada czy mozna wszystko razem zlozyc? strasznie mi sie podoba ten wozek i od dawna o nim marzylam-a teraz nadarza sie okazja na kupno :-p

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Tak jak wy jestem zachwycona wózkiem Bugaboo Cameleon. W czerwcu mam termin porodu i w związku z tym może ktoś by w tym terminie chciał odsprzedać taki wózeczek :-)?

http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry