Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie od dwóch dni go oglądam i dumam. Podoba mi się ale waham się jeszcze. Ma piankowe koła. Zastanawiam się jeszcze nad x landerem. Opinie na internecie o maxi cosi są ok. Mój obecny wozek ma super koła ale zajmuje dużo miejsca w bagażniku.
Mnie interesuje tylko spacerowka. Pożegnaliśmy się z gondola w sierpniu. Jak będę coś wiedziała to dam znać. Widziałaś go na necie czy mialas okazje na zywo?Czytalam o tych piankowych kolach i one wcale nie sa takie zle. Tylko tak sie przyjelo. Bardziej zastanawia mnie to, ze on nie ma amortyzatorow. Moze doczekamy sie tutaj opini kogos kto go testowal, bo malo w internecie na ten temat. Dla mnie jest ladny, lekki i minimalistyczny. Tylko nie wiem czy ta gondola nie jest mala.
Mnie interesuje tylko spacerowka. Pożegnaliśmy się z gondola w sierpniu. Jak będę coś wiedziała to dam znać. Widziałaś go na necie czy mialas okazje na zywo?
a ile ma gondola cm?Czytalam o tych piankowych kolach i one wcale nie sa takie zle. Tylko tak sie przyjelo. Bardziej zastanawia mnie to, ze on nie ma amortyzatorow. Moze doczekamy sie tutaj opini kogos kto go testowal, bo malo w internecie na ten temat. Dla mnie jest ladny, lekki i minimalistyczny. Tylko nie wiem czy ta gondola nie jest mala.
a ile ma gondola cm?
to jak coś wypatrzysz, to podrzuć, bo my drugi wózek u babci chcemy mieć. Ogólnie ciężko znaleźć lekką spacerówkę, żeby miała jako taki komfort jazdy.Ja musze miec wozek z duzym otwarty koszem i lekki.