reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

sa rozne gusta, ale ja tez nie przepadam za tym zeby dzidzia byla w czarnym wozku ale to dlatego ze uwielbiam jasne kolorki... :-) poza tym tu w anglii i pewnie w irlandii jest tak samo ze 99% wozkow jest czarnych :dry:
nie no takich typowo czrnych to nie ma....:no: ale np granatowe, czarno brązowe...., wiśniowo czarne.... brązowo kawowe.... ..
straszne te kolory...

reklama
Ka...M piekny ten wózeczek! moje kolory!
Mojego nadal nie ma w sklepie! znaczy był, ale Pan myślał, że ja już nie jestem zainterseowana i sprzedał :wściekła/y: w sumie moja wina, bo mogłam dać zaliczkę, ale z drugiej strony umówiłam się z gościem, że jak tylko będzie, to da mi znać, a tu lipa :wściekła/y: powiem szczerze, że troszku się na faceta wkurzyłam i nie wiem czy kupię u niego:no:

Ka...M piekny ten wózeczek! moje kolory!
Mojego nadal nie ma w sklepie! znaczy był, ale Pan myślał, że ja już nie jestem zainterseowana i sprzedał :wściekła/y: w sumie moja wina, bo mogłam dać zaliczkę, ale z drugiej strony umówiłam się z gościem, że jak tylko będzie, to da mi znać, a tu lipa :wściekła/y: powiem szczerze, że troszku się na faceta wkurzyłam i nie wiem czy kupię u niego:no:
no faktycznie też bym się wkurzyła:szok: jak on mógł.... wrrr...
a powiedz mi po ile on w skjlepie normalnym stoi??
no i mówił Ci kiedy będzie kolejny wózeczek??

Malina, Klaudzia -zdjęłam pokrowiec z Maxi Cosi Cabrio. Trzeba tylko pasy porozpinać i powyciągać. U mnie poszło bezproblemowo.

no faktycznie też bym się wkurzyła:szok: jak on mógł.... wrrr...
a powiedz mi po ile on w skjlepie normalnym stoi??
no i mówił Ci kiedy będzie kolejny wózeczek??
no jakbym nadal chciała, to tym razem muszę dać zaliczkę i wtedy do 3 tygodni i go sprowadzą. a kosztuje 1200 zł bez względu na kolor :-)

reklama
no jakbym nadal chciała, to tym razem muszę dać zaliczkę i wtedy do 3 tygodni i go sprowadzą. a kosztuje 1200 zł bez względu na kolor :-)
aha czyli tyle samo po ile był na allegro...
tyle że tam się wycwanili i turkus dali na licytację...
więc muiałam dać za niego 1435:sorry2: no ale że jestem tu a nie w pl i nie mam możliwości to wolałam dac tyle i mieć taki jak chcę niż dać mniej i mieć inny....

a będziesz go wkońcu brać czy nie??:-)

Do góry