reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a ja jutro ide poszukac jakies fajnej torby, na ebayu widzialam kilka ale zadna nie spodobala mi sie jeszcze w 100% mam nadzieje ze znajde cos ciekawego po normalnej cenie... no i moze uda mi sie kupic cos do ubrania dla siebie ;-)

reklama
Klaudia na allegro znalazlam taka torbe do buzza ale mi sie osobiscie nie podoba:-)torba organizer do wózka MACLAREN MUTSY QUINNY... (747100340) - Aukcje internetowe Allegro

a to jest to z ebaya co Ci pisalam:-) CUP/BOTTLE HOLDER,FITS QUINNY,BUGABOO,MAMAS AND PAPAS! on eBay (end time 10-Oct-09 11:29:53 BST) mi sie to poaoba i moze sobie kupie

Mi tez sie nie podoba hehehe :-D ten uchwyt na wszystkie pierdolki tez widzialam juz wczesniej i na takie cos predzej bym sie zdecydowala ale na lato juz do spacerowki, bo w zimie nie wyobrazam sobie trzymac butelki na zewnatrz :tak:
A teraz kupie sobie taka typowa torbe do wozeczka, szukalam dzis na miescie ale nie znalazlam nic ciekawego... musze jednak na ebayu poszukac. jak cos znajde to napewno sie pochwale!!!

a będziesz go wkońcu brać czy nie??:-)
a jeszcze się zastanawiam! jest śliczny, zwłaszcza ten turkusik (tyle, że mój cały byłby turkusowy, a taki jak Twój bardziej się mi podoba, ale nie mają takiego), ale jak już pisałam za 300 zł taniej mam matrixa , który praktycznie wyglądem nie różni się od tako, a jednak 300 zł dla mnie to dużo (za tyle mam łóżeczko)
ale jumper x ten Twój jest prześliczny!

Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.

Ostatnia edycja:
Agissa, nic z tego.. Szelki wyciągnęłam (otwór na plecach fotelika), ale one przechodzą przez fotelik jeszcze raz, pomiędzy nóżkami,jest tam przycisk dzięki, któremu można regulować długość szelek, dziura, w której się one poruszają jest tak mała, że nie przejdą zatrzaski szelek:zawstydzona/y: Chyba, że to się jakoś rozbiera??
Apropos torby na quinny, ta z miejscem na butelki jest brrrr... i droga jak na takie badziewie..mała.
Zadzwoniłam do koleżanki, która też ma Cabrio i u niej też się ściąga. Wniosek taki - jeśli masz nowy fotelik, to musieli za daleko zeszyć, a jeśli używany, to sprawdź czy ktoś nie zaszywał sam tej dziury. No kurde, ten pokrowiec musi dać się zdjąć !! Pokombinuj jeszcze trochę.

a jeszcze się zastanawiam! jest śliczny, zwłaszcza ten turkusik (tyle, że mój cały byłby turkusowy, a taki jak Twój bardziej się mi podoba, ale nie mają takiego), ale jak już pisałam za 300 zł taniej mam matrixa , który praktycznie wyglądem nie różni się od tako, a jednak 300 zł dla mnie to dużo (za tyle mam łóżeczko)
ale jumper x ten Twój jest prześliczny!
ja widziałam jeszcze właśnie turkus z czarnym na allegro...
a cały to nawet sobie nie wyobrażam jak mógłby wyglądać....
A masz focię tego matrixa co Ci się podoba??
mi te mój się podoba niesamowicie dlatego się o niego tak uparcie biłam:-p

tu aukcja matrixa NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (746917291) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście tako podoba mi się zdecydowanie bardziej, znaczy kolor turkusowy bardziej mi się podoba, niż ten niebiesko-granatowy matrix! w ogóle kiepski wybór kolorów w matrixie :( no do połowy października mam czas się zastanowić :-)
wiem, że któraś z dziewczyn kupiła matrixa (nie pamiętam która) i mam nadzieję, że się podzieli informacjami na jego temat :-)

a ja się naczytałam forum, i zamiast się cieszyć że koleżanka chce mi pożyczyć wózek, zaczęłam kombinować... no i strasznie mi się spodobał quinny buzz :-( i teraz kombinuję, jak go tanio nabyć :eek:

reklama
tu aukcja matrixa NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (746917291) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście tako podoba mi się zdecydowanie bardziej, znaczy kolor turkusowy bardziej mi się podoba, niż ten niebiesko-granatowy matrix! w ogóle kiepski wybór kolorów w matrixie :( no do połowy października mam czas się zastanowić :-)
wiem, że któraś z dziewczyn kupiła matrixa (nie pamiętam która) i mam nadzieję, że się podzieli informacjami na jego temat :-)
też wcześniej patrzyłam na tego matrixa.. ale miał jak dla mnie za blisko przednie koła... ale podobały mi się kolory cappucino, fiolet i bordo oraz pistacja....:tak:
poza tym jest równie śliczny... więc możesz śmiało brać:tak:

Do góry