witaj izka01...
mialam ci odpisac na temat chicco,ale niestety nie moge nic powiedziec,bo nie znam zbytnio ich wozkow, wiem tylko,ze sa dosc drogie...
zas jesli chodzi o Peg Perego to moge ci doradzic,bo uzywalam,sama dla siebie kupilam i maja super opinie wsrod uzytkownikow... model,ktory wstawilas - Venezia ogladalam w sklepie, wyglada na fajny, raczka sie super przeklada, mozesz wpiac fotelik, zarowno kolka z przodu jak i z tylu mozna zablokowac w razie potrzeby, oslonke na nozki mozesz za pomoca ekspresu rozpiac i przeksztalcic wozek w a la gleboki ( zdjecie nr 2) ... jedynie przy przelozeniu raczki tak,ze siedzisko bylo w moja strone,mialam wrazenie,ze raczka jest ciut nizej,ale mozna ja regulowac... no i nie wiem jak sie sklada,bo nie probowalam... mnie sie osobiscie podoba i mysle,ze bedziesz z niego zadowolana... moja znajoma uzywala ten model kilka lat temu i wspominala go bardzo dobrze... wklejam ci zdjecia modelu Venezia sprzed 2 lub 3 lat, teraz jest inna barierka z przodu,ale wozek sie nie zmienil... w tym roku maja nowy model Uno, jednak po przelozeniu raczki trudno nim manewrowac...
a myslalas nad pramette? prezentuje sie tez swietnie...
ja mialam okazje uzywac modele: atlantico i arie jako pojedyncze oraz model dla trojaczkow...