reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Jolka jako że to darowany koń, to szukajmy plusów ;-)
Na pewno nie będziesz miała kłopotów:
- "który wózek na placu zabaw jest mój"
- "o, jaki Pani ma TEŻ ładny wózek"
- "przepraszam, wlazłem pod koła, bo nie zauważyłem wózka".
Mi się podoba :-)

reklama
Ale mnie rozbawiłyście :-D
A co tam jak będzie mnie za bardzo wkurzał, to zacznę wiercić M dziurę o kupno nowego :tak: ;-)

jola koleżanka w Niemczech miała jeszcze taką fajną drewnianą Tigerente na sznurku:tak: pasowałaby jak ulał:-D wejdź na niemieckiego ebay'a to nawet ciuszki do kompletu znajdziesz:-D
a tak serio, to myślę, że się przyzwyczaisz, a jeśli dobrze się prowadzi... a co junior na ten wózek?;-)

jola koleżanka w Niemczech miała jeszcze taką fajną drewnianą Tigerente na sznurku:tak: pasowałaby jak ulał:-D wejdź na niemieckiego ebay'a to nawet ciuszki do kompletu znajdziesz:-D
a tak serio, to myślę, że się przyzwyczaisz, a jeśli dobrze się prowadzi... a co junior na ten wózek?;-)
kachasek mów do mnie po polsku, bo z niemieckiego to zawsze noga byłam :-D , junior dzisiaj się przymierzył :szok: i wózek nawet wytrzymał :laugh2: a tak ogólnie jak usłyszał, że to dla braciszka to wniebowzięty był, bo strasznie mu się spodobał :tak:

no ta kaczka nazywa się Tigerente po niemiecku (po polsku to byłoby kaczkotygsys:confused:) na polskim ebay'u jak zaznaczysz żeby szukał w Europie też znajdziesz to samo, ale mniejsza z tym ;-)
fajnie, że juniorowi się spodobał:tak: gorzej jak go będziesz musiała do czerwca wozić:szok: :-D

Dorotka mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak wtrące swoje trzy grosze.
Wózeczek wygląda ładnie i wierzę, że łatwo się składa, ale czy pomyślałaś o wygodzie dziecka? Gondola jest ok, ale spacerówka nie ma nawet regulowanego oparcia, a co tu mówić o podnóżku. Widziałam dziecko w tym wózku i jak dla mnie to śpiąc wygląda nieszczęśliwie, bo spacerówka przechyla się w całości, więc wygląda to mniej więcej tak jak fotelik samochodowy. Jak dla mnie to na wózek przewozowy jest ok, ale na spacery się nie nadaje.Ale to oczywiście jest tylko i wyłacznie moja opinia.
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujesz :zawstydzona/y:

A ja wlasnie mam podobne siedzisko w wozku spacerowym ktore w calosci jakw Quinni rozklada sie do pozycji lezacej...No i powiem ze jest wygodne ...Mloda ma nozki wygodnie polozone praktycznie na wysokosci glowy a jak wiadomo taka pozycja poprawia krazenie...No i nie sadze zeby to bylo zle poniewaz wozek ktorego jestem posiadaczka jest projektowany jako jedyny na rynku przez lekarzy...:-)
No to moje zdanie na ten temat:-D

reklama
Do góry