Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale tam mozna wlozyc ten pokrowiec na zime.
Ale niestety nie stać mnie żeby wydać 600 zeta czy więcej na parasolkę.
A Weronice swego czasu kupiłam w jakimś molochu parasolkę firmy Polak i służyła jej przez 3 lata bezawaryjnie, a przewiozła takie ciężary że tylko czekałam aż padnie. A miała tylko 3 punktowe pasy, nie miała koszyka ani budki. I do tej pory leży u mojej Babci (nie wiem po co, ale pewnie dlatego, że moja Babcia niczego z reguły nie wyrzuca).
Natomiast nie sądzę aby się nadała teraz dla Magdy - jest i za stara i za bardzo zniszczona.
, to raczej bardzo rzadko spotykane w parasolkach. Ale jeśli rzeczywiście tak jest to szacun dla producenta
. Jednak wózkiem telepie na każdej nierówności i raczej nie nadaj się w dłuższe trasy czy na wyboje.
. Ale ma dosyć duży kosz - a to się przyda na wyjeździe no i podstawke na butelki nad budką - też fajny pomysł.