reklama
kacha381
Czerwcowa mama'08
Kasiu sukieneczka cudna ja tez nieraz sie skusze na ciuszki na malego choc mi tak bardzo nie potrzebne bo po Kubie mam mnostwo ciuszkow.
Wczoraj stwierdzilismy z mezem ze jednak nie kupimy kolyski ona nie starczy na dlugo a bezsens by byl kupowac znow cos pozniej. Lozeczka nie ma bo przerobione na lozko dla Kubunia.
Dzis Krzys ma isc zobaczyc na kojce ja sobie wybralam dwa i nie moge zdecydowac sie ktore lepsze.
KOJEC ZANZIBAR W SUPER PROMOCJI!!! ŁAP OKAZJĘ (309374827) - Aukcje internetowe Allegro
drugie takie
KOJEC FISHER PRICE Z KOLEKCJII 2007 RAINFOREST (309374657) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj stwierdzilismy z mezem ze jednak nie kupimy kolyski ona nie starczy na dlugo a bezsens by byl kupowac znow cos pozniej. Lozeczka nie ma bo przerobione na lozko dla Kubunia.
Dzis Krzys ma isc zobaczyc na kojce ja sobie wybralam dwa i nie moge zdecydowac sie ktore lepsze.
KOJEC ZANZIBAR W SUPER PROMOCJI!!! ŁAP OKAZJĘ (309374827) - Aukcje internetowe Allegro
drugie takie
KOJEC FISHER PRICE Z KOLEKCJII 2007 RAINFOREST (309374657) - Aukcje internetowe Allegro
Julia!
Czerwcowa mama'08
Kasiu masz racje z takiej kołyski szybko dzieciaszek wyrośnie,ja zdecyduje się na coś podobnego tylko,że nie ma tak ładnych kolorów jak te kojce co Tobie się podobają ale to co mi pasuje to płozy do bujania i otwierane wyjście,a także moskitiera.
ŁÓŻECZKO TURYST BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE LAMPKA (304214970) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC ŁÓŻECZKO Sun KOŁYSKA PRZEWIJAK WIBRACJA (306269792) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYST BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE LAMPKA (304214970) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC ŁÓŻECZKO Sun KOŁYSKA PRZEWIJAK WIBRACJA (306269792) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczynki jaka polecacie pościel dla maluszków. Taką do standardowego - drewnianego łózeczka. Myslę, że 4-częsciowa wystarczy:
-poszewka na kołdrę
-poszewka na podusię
-prześcieradełko(najlepiej z gumką)
-osłonka-ochraniaczyk
Uważam, ze baldachim to rzezc zbyteczna.
Podobaja mi sie pościele niemieckiej firmy Gluck ale okropnie drogie.
A i jaki materiał ..flanela czy frotte a moze zwykła bawełna.
-poszewka na kołdrę
-poszewka na podusię
-prześcieradełko(najlepiej z gumką)
-osłonka-ochraniaczyk
Uważam, ze baldachim to rzezc zbyteczna.
Podobaja mi sie pościele niemieckiej firmy Gluck ale okropnie drogie.
A i jaki materiał ..flanela czy frotte a moze zwykła bawełna.
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziara oczywiscie ze baldachim jest zbedny. Ja jestem wielka przeciwniczka ale chyba bede musial kupic bo lozeczko bedzie stalo przy oknie i tak baldachiom zawsze bedzie troszke chronil od słonca .. Co do tkaniny to chyba na pocatek najlepsza bedzie bawelna a pozniej na zime frotka lub flanela.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja to nawet nie używałam osłonek ale wszystko zależy od położenia łózeczka , od tego gdzie stoi telewizor i od maleństwa czy jest bardzo ruchliwe czy spokojne.
Moja jak zasnęła to nic jej nie przeszkadzało, suwałam łóżeczkiem , odkurzałam pod nim a ona spała i spała. Marzy mi się aby to drugie też miało taki apetyt na sen.
Moja jak zasnęła to nic jej nie przeszkadzało, suwałam łóżeczkiem , odkurzałam pod nim a ona spała i spała. Marzy mi się aby to drugie też miało taki apetyt na sen.
magdalenkakol
Fan(ka)
Kasiu moja corka tez taka byla i tez mi sie marzy drugie takie.
reklama
poprzednio nie korzystalam z baldachimu ale teraz nie mam wyjscia bo mala niunia bedzie z nami w pokoju.
odnosnie poscieli ja korzystalam na lato z bawelny a zimowa pora z flaneli.przescieradla mam wszystkie frotowe z gumka.na szczescie nic z tych rzeczy nie musze kupowac wszystko zostalo po synku w dobrym stanie
odnosnie poscieli ja korzystalam na lato z bawelny a zimowa pora z flaneli.przescieradla mam wszystkie frotowe z gumka.na szczescie nic z tych rzeczy nie musze kupowac wszystko zostalo po synku w dobrym stanie