cacuni
Niestety u mnie tyko pompowane koła wchodzą w grę :/
Kochana ale ten wózeczek ma właśnie kółka pompowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cacuni
Niestety u mnie tyko pompowane koła wchodzą w grę :/
Kochana ale ten wózeczek ma właśnie kółka pompowane![]()
Odebrałam dzisiaj z mężem wózekJak widać na zdjęciach jest jeszcze częściowo ofoliowany ale nie zdejmowalismy wszystkich foli z tego względu, że będziemy przecież ten wózek używać dopiero w kwietniu
Aleee sama świadomość, że już go mam działa na mnie niezwykle uspokajająco. Co prawda zdjęcie nie odda faktycznego koloru ale jest śliczny czerwony chociaż przy wyborze była to dla nas sprawa drugorzedna. Wózek jest firmy bebetto a model jaki wybraliśmy to nico plus. Jest lekki, zwinny idealny na ciezkie warunki ( a w takich przyjdzie mu się sprawdzić) i co ważne rozsądny cenowo dlatego stoi już u nas w domku. Cieszę się, że kupiliśmy go wcześniej bo po rozpakowaniu śmierdzi nowością i fabryką więc zdąży wywietrzec
![]()
Agmaa też kupiliśmy Bebetto Nico Plus 2w1 + nosidełko Maxi Cosi Cabrio Fix tylko w kolorze szarym i też nie ściągnęliśmy jeszcze tych folii z rączki i stelaża :-)
Zobacz załącznik 608177Zobacz załącznik 608178

taki dziewczyński :-)