reklama
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
No właśnie nie wiem dlaczego nie mozna ich powiększyć... 

Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Kaczusia
Melciowa mama :)
Naprawde super sa te wozki
szkoda ze sama nei moge sobie kupic w PL, wydaje mi sie ze jest wiekszy wybor niz w Belgii :-( no ale jak tesciowa chce placic to nie powinnam marudzic tylko brac co daja
:-)
szkoda ze sama nei moge sobie kupic w PL, wydaje mi sie ze jest wiekszy wybor niz w Belgii :-( no ale jak tesciowa chce placic to nie powinnam marudzic tylko brac co daja
:-)edyta27
O&M
Sunrise wiesz, że ja ślepota, dopiero zobaczyłam, że podałaś tego linka do bebecara bo już takiego masz. Gratuluję wyboru. Podobno niezłe są te wózie, szwagierka sobie chwali. I do tego bardzo ładne.
Kaczusia a jaki wózek teściowa Wam kupuje?
Kaczusia a jaki wózek teściowa Wam kupuje?
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Dziewczynki strasznie się cieszę, że Wam się podoba bo w ten sposób radość moja z zakupu jest jeszcze większa.:-)
Moja koleżanka też miała bebecara, wychowała na nim dwójkę dzieci a potem sprzedała go na Allegro za całkiem dobre pieniądze...
Moja koleżanka też miała bebecara, wychowała na nim dwójkę dzieci a potem sprzedała go na Allegro za całkiem dobre pieniądze...

Kaczusia
Melciowa mama :)
Edyta Quinny Speedy, no niby ladny tez jest ale ten babecar mi sie tak podoba ze az mnie sciska 

Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Kaczusia cena chyba podobna więc może zmiana decyzji i zamówienia u teściowej.
reklama
edyta27
O&M
Edyta Quinny Speedy, no niby ladny tez jest ale ten babecar mi sie tak podoba ze az mnie sciska![]()
Sunrise ma rację...przecież one cenowo niedaleko, więc chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie, więc, Kacusia, pracuj nad teściową.
Zresztą jej chyba wszystko jedno który wózek...byle się zmieścic w jakiejś kwocie?