reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki

Ja mam dwa wózki po moim synku ale jeden jest taki szeroki tzn. koła, że mi przez nie które drzwi nie przechodzi takie jak autobus (mieszkam w UK) a drugi prowadzi się paskudnie (Chicco lite way). Jak jeździłam do rodziców to przez ostatnie półtora roku pożyczałam wózek od przyjaciółki i się w nim zakochałam i już kupili mi go rodzice heh szybko ale okazja była używane ze wszystkimi dodatkami za niecałe 1000 zł no a mówię o Inglesina Zippy model z 2006 roku. Wózek się lekko prowadzi, dziecko ma w nim dużo miejsca, wystarcza od urodzenia do 3 lat... po prostu jestem z niego bardzo zadowolona.

519SYII-ssL._SX315_SY375_.jpg41zQY1o5etL._SX315_SY375_.jpg41BqTEo4dGL._SX315_SY375_.jpg

reklama
Tush wybór jest ogromny ale polecam jazdę próbną po sklepie my pierwszy wózek kupiliśmy w PL i po całym sklepie nim jeździliśmy prowadzi się dobrze bo jest na trzech kołach a to przednie obraca się o 360' ten drugi kupiliśmy w UK i nie zrobiliśmy testowej jazdy i parę razy myślałam, że go wyrzucę na śmietnik. Co do Inglesiny to teraz mają nowsze rozwiązania wpinania i wypinania wszystkich elementów ale tak po za tym to się niczym nie różni, niestety nie sprzedają tej marki w UK :confused2:

Ja mam dwa wózki po moim synku ale jeden jest taki szeroki tzn. koła, że mi przez nie które drzwi nie przechodzi takie jak autobus (mieszkam w UK) a drugi prowadzi się paskudnie (Chicco lite way). Jak jeździłam do rodziców to przez ostatnie półtora roku pożyczałam wózek od przyjaciółki i się w nim zakochałam i już kupili mi go rodzice heh szybko ale okazja była używane ze wszystkimi dodatkami za niecałe 1000 zł no a mówię o Inglesina Zippy model z 2006 roku. Wózek się lekko prowadzi, dziecko ma w nim dużo miejsca, wystarcza od urodzenia do 3 lat... po prostu jestem z niego bardzo zadowolona.

Zobacz załącznik 319811Zobacz załącznik 319812Zobacz załącznik 319813

no wlasnie to mi bez roznicy skad on jest, pewnie i tak bedzie z Polski bo moi rodzice strasznie sie uparli na zakupp nam wozka, zatsanawiam sie wlansie jak ja go wytestuje, bo nie mam zamiaru juz jezdzic do Polski przez przynajmniej rok czasu - ahh wiem ze bedzie ciezko i bede musiala sie sugerowac recenzjami i opiniami wlasnie Was tutaj...
Tutaj w Uk te ceny - kolory mnie przerazaja wiec napewo bedzie wozek z Polski
musze sie przeciez wyrozniac z moja dzidzia hehe
poczytam wiecej na temat tego Inglesina Zippy

To zależy czego oczekujesz od wózka poza wyglądem.
Ja mam okreslone punkty których się trzymam i nie kupię wózka który ich nie spełnia. Gorzej że te wymagania windują cene wózka do granic 2000 (za uzywany i prawie 4000 za nowy :/ ) Dzis znalazlam alternatywę dla emmaljungi
wózek HIKER - KOLEKCJA 2011 u producenta!! NOWOŚĆ (1418247354) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wszystko czego oczekuję od wózka. Do tego niska cena. Nie znam tylko wymiarow spacerówki, czekam na odpowiedź sprzedajacego.

no ja napewno nie bede szalala z wozkiem za cene 2000zl lub wiecej bo po pierwsze oim zdaniem to przesada a po drogie to az tyle kasy szkoda mi by bylo na wozek ktory tak sobie wyglada. no ale o gustach sie nie gada...
Dla mnie musi byc dobrze skretny, wygodnie sie jezdzilo, mialo regulowana raczke bo jestem wysoka i aby mialo wszytsko w jednym zebym nie musiala co chwile dokupowac jakis rzeczy, a ciezki moze byc bo nie musze nigdzie go dzwigac a mieszkam kolo super wielkiego parku i rzeki wiec bede miala gdzie spacerowac na sciezkach rowerowych. wyglad tez ma duze zneczenie - napewno sie zdecyduje na jakis ulubiony kolorek...

sadze ze najrozsadniejsza kwota dla moich rodzicow bedzie cena do 1500zl max...

reklama
no wlasnie wiem ten drugi link jest wlasnie za 1200 i mi sie naprawde podoba ale ma rozne opinie na necie...ale ogolnie te negatywne ze jest ciezki to mnie nie interesuja bo naprawde mi to bez roznicy mam duze auto i domek do ktorego latwo sie wjezdza wiec nie przeszkadza mi iz bedzie mial 16kg a nie zaledwie 11kg czy 13kg nie jest to az taka drastyczna roznica a mi to nie robi roznicy...
wiem ze ludzie nazekali na czeste pompowanie kolek ale byc moze to bylo w starszych modelach musze wyczytac dokladnie i zapytac sie sprzedawcy jak cos

Do góry