Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zalezy dla jakiego dziecka bo ja mam na mysli dziecko nawet 1.5 roczne moja niestety dlugo korzystala z wozka i nie byla malym dzieckiem (dluga a szczupla) a korzystalismy nawet do 3 lat teraz posiadam auto wiec nie wiem jak to bedzie tym razem wiecej nim sie poruszam niz pieszo nawet na spacery wyruszam za miasto wtedy bylo inaczejmutsy ma naprawdę mała spacerówkę? Kurcze moja koleżanka go ma i nie narzeka....
bo to nie jedyny by byl wozek w posiadaniu mym dokladnie bo trzeba jeszcze doliczyc niestety spiwor kombinezon i co?? okazuje sie ze polroczne dziecko placze bo niewygodnie mu jednak wielkosc to priorytet nie tylko model ladny dla okajedno wiem , napewno będę prosić o pokazanie wersji gondoli i spacerówki , żeby później nie było zdziwienia ...klient nasz pan, więc myślę, że problemu z tym nie będzie
chciałabym też , żeby gondola była w miarę duża, żebym nie musiała dziecka w zimie wozić w spacerówce, jak będzie miało 5-7 msc . Bo nie wiadomo jakie duże urośnie![]()
cookies a jaki masz wozeczek moze ty nam cos podpowieszja będe miala dla trzeciego po drugim na szczescie bo dobry mi sie trafił i spełnił moje oczekiwania ale chyba wezme od przyjaciółki na pierwsze miesiące i tylko na spacer po parku ten tradycyjny drugi będzie tez uzytkowany jak bede szla na zakupy bądz samochodem bedziemy sie poruszac