reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
czyli ceny dosc mocno podskoczyly odkad ja kupilam naszego x-landera :/ dobrze ze P. mnie wtedy przycinal i namowil na taki szybki zakup wozka, teraz bysmy nie mogli sobie pozowlic na X-a

u mnie Dziadkowie- moi Rodzice stwierdzili, że kupią wózek dla Wnuka :) mam tylko nadzieję, że bedziemy z niego zadowoleni :)))

A 85 na pewno bedziecie ja juz podkreslilam ze jakbym miala kasy wiecej tez qpilabym x landera;-)
A o to woz dla naszego szkraba:-) P1040777.jpgP1040778.jpgP1040779.jpgP1040780.jpgP1040781.jpgP1040782.jpgP1040783.jpgP1040785.jpg
pochwale sie czyms to 1 model w tej kolorystyce z tej firmy nie ma takiego poki co nikt procz nas ( taki sobie wymyslilismy z mezem sami) i facet powiedzial ze bardzo mu sie spodobal i wprowadza go na rynek heheh ;-) do tego dostalismy parasoleczke do spacerowki zestaw do jedzenia i pciiai( kubek niekapek talerzyki i sztucce) i transport do domu wszystko gratis, za to ze nie byl gotowy na wczoraj i wszystko wyszlo nas 950 zl:-)a ogolnie za wymyslanie itd pobieraja oplaty;-) oby sprawowal sie jak najdluzej :-)

Saga dziś mi o nim opowiadąła kumpela, też go wybrali i zamówili, szczerze zaczęłam się nad nim zastanawiać, teraz mam dylomat między baby merc q7 a tako warrior...???
czy któraś kupiła może warriora?

Ja kupilam i czekam na dostawę, w sklepie ogladalam na zywo i mi sie podobał. Kolezanka ma go i naprawd e nienarzeka nic się w nim nie psije i latwo prowadzi sie po sniegu i wertepkch, a kolor tapicerki wybralam taki. Na zime sie sprawdzi
5200c832d6b24baa0508728ef3a7f0ed.jpg

Ja po konsultacji z mężulkiem -wychodzi na to ,że chyba jednak zostaje 1-opcja z wózkiem czyli Espiro Gtx :-D-1 wersja była kolor citro a teraz jeszcze zastanawiamy się nad fioletem bo fiolet chyba bardziej praktyczny na błoto i tak się nie będzie brudził.
No tak jak już się zdecydowaliśmy na konkretny model wózka to teraz kolejny problem z kolorem:-D
kopia-wozek-gleboko-spac_3995.jpgkopia-wozek-gleboko-spac_3994.jpg
gtx-06-gon.jpg06-purple.jpg
Kolorki w realu są piękne o wiele intensywniejsze,bardzo soczyste:tak:

Załączniki

• 93fcb0d4498299c1gen.jpg
    93fcb0d4498299c1gen.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Lana, obydwa kolorki ładne. Ja bym chyba fiolet wybrała, bo bardzo lubię ten kolor:) Zresztą ja w moim XA też będę mieć wstawki fioletowe :) Wydaje mi się też, że ten kolor nie jest na wózkach opatrzony, zielonych dużo jeździ.

reklama
Ja po konsultacji z mężulkiem -wychodzi na to ,że chyba jednak zostaje 1-opcja z wózkiem czyli Espiro Gtx :-D-1 wersja była kolor citro a teraz jeszcze zastanawiamy się nad fioletem bo fiolet chyba bardziej praktyczny na błoto i tak się nie będzie brudził.
No tak jak już się zdecydowaliśmy na konkretny model wózka to teraz kolejny problem z kolorem:-D

U mnie też raczej będzie ten wózek.
Mam tylko pytanie czy kupujecie przez internet czy jest szansa kupić w sklepie?

Do góry