reklama

Wózki

reklama
kwiateczek ja mam podobny wozek w tym stylu ja nie zapinam malego w kombinezonie kocy itd on sobie jest w pozycji polezacej raczej sie nie zsuwa bo nie ma jak w calym ubraniu zakladam tez zewnetrzna ta oslone na nogi ;-)

kathy fajny mi sie podoba ale moje pieniadze na spacerwke sie obnizyly :baffled: kupuje spacerowke chyba ze sprzadam wiosna ten i bede miala kase ..... po nowym roku czeka na zakup fotelika i musze jakos wyposrodkowac to wszystko jak kupie drogi wozek bede musiala kupic najtanszy fotelik a tego nie chce

Wiktoria dokładnie to jest narazie taka myśl do rozważenia teraz bedzie wydatek w postaci wiekszego fotelika a mój wybór padł na maxi cosi co wiadomo tanie niesą:no:Ale jednak dobre i na 4 lata co najmniej wiec koszt się rozłoży.A kupno spacerówki narazie ewentualnie odkładam ale opinie chciałam znac .
Panno Migotko podaj link do tej verso i cene;-)

Kathy fajny ten wozek.ja jestem zla na nasz bo nie moge go teraz uzyc.moze za kilka mies:angry::angry:a teraz jest zimno i bylby ok:angry:
Wiki jak sie przyjzysz dokladnie to zapiecie w kroku jest tak daleko.przy kostkach:angry:kiedy on jest w pozycji siedzacej zsuwa sie bo ma za duzo miejsca i siedzi tak jak my na-nie wiem na sofie tylko nizej:dry:jego kregoslup jest tak )i glowka przy klatce piers.:angry:a on nie chce byc na wpollezac tylko chce siedziec:dry:i wszystko widziec:tak:a ta pozycja jest obecnie w tym wozku nie mozliwa:no:jest za duzy:angry:a latem przydalaby sie wozek lzejszy i cinszy:angry:i co z tym.prawie nie uzywany:no:

Kathy ty szukasz spacerowki? Kupilas taki wozio drogi i ze spacerowka chyba tez i nie pasuje juz?

Ja mam taka spacerowke ,tego typu jak powyzej tylko ze bez przekladanej raczki,kupiony dla Vanesski na 6 miesiecy gdy miala i do tej pory wozek na chodzie a przeszedl wiele ,oj wiele i nic sie nie popsolo jak narazie. Juz kiedys pisalam ze takie tacki dla dziecka sa bardzo przydatne :-)

reklama
Kathy, wózek wizualnie mi się baardzo podoba:-).
Za dwa tygodnie wyciągam swój ukochany wózek I coo spacerówkę i będę ją przechowywać w aucie:-), ot znalazłam sobie rozwiązanie na nie znoszenie z 3 piętra wózka. Autko dopiero się rejestruje więc dlatego muszę czekać. Wtedy zejdę z małą włożę ją na chwilę do fotelika( mam nadzieję że już nowego;-)) rozłożę wózek i myk na spacer. Chicco zostanie w domku na szybkie wypady po bułki:-).
I co jestem Mariolka Krejzolka:confused::rofl2:, ale jaka wygoda:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry