reklama

Wózki

No własnie Iwonka bo u mnie nie ma opcji rozkładania na płasko a z gondoli mi juz wyrasta:szok:Ale jakoś chyba sie przemęczymy bo wolę jej kupic lepszy fotelik .a na speediego bym się nie zamieniła z nikim jest oki.
Tyle,że teraz jak wariatka szukam do niego barierki i tu apel-prośba laski:JABYŚCIE GDZIEŚ WIDZIAŁY LUB WIEDZIAŁAY,GDZIE KUPIC NAPISZCIE MI!!!!CO?
potrzebuje bo tak jakoś pewnie sie przyda -mała bedzie miała za co sie zlapać .I pokrowca teraz na nózki szukam uniwersalnego Jak zwykle nic na allegro nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo zimno sie okropinie zrobiło mam spiwór ale jednak od wiatru taki pokrowiec osłoni.
Apeluje o pomoc -wiem ,że moge na was liczyć !Może koleż:dry:anki mają:dry:

reklama
dzieki aniusia normalnie ja nic nie mogłam znaleźć bo szukałam w "akcesoria do wózków":zawstydzona/y::tak:Fajnie zamówie pewnie czarna ale jeszce przykrycie na nózki to jest problem znaleźć:szok:Jak wczesnie widzaiłam było taki uniwersalne to gapa nie wzięłam a teraz jak chcę to ni ma:angry::angry::dry:

Wizualnie strasznie kanciasty kojarzy mi sie z kosmosem nie wiem dlaczego Ta spacerówka jakos tak przesunieta No ale pewnie niedługo i u nas beda jeżdzić takie wózki moze sa fajne i pewnie lekkie

No mi sie nie podoba tak samo jak i te wozki firmy Stokke nawet jakby kosztowaly 100zl to bym nie kupila.

Ja teraz tez wlasnie siedze caly dzien na allergo i przegladam wozki,chce kupic spacerowke.Sprzedam obecny i odrazu kupuje drugi tylko nie wiem co mam wybrac,a mam 3 typy:

Coneco Solar tu mi sie podoba ogolnie wyglad,folia na podnozku tez jest plusem no i na zywo go macalam juz.

CHICCO fajny ale nie wiem ile ma szerokosc i wysokosc siedziska,oparcia(musze po szukac)

Peg Perego Pliko3 tu sa dla mnie super kolorki do wyboru,tylko cena najwieksza. :-( ale mnie sie podoba .

Ten wozek podobny jest do Peg perego,oko na nim zawiesilam,choc kolory nie za bardzo sa dla mnie w ofercie:sorry2:

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry