reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

No my juz od dawna jestesmy zdecydowani na Bolder 4, zreszta wklejalam juz link w tym poscie dawno temu.:-)

Znalezlismy sklep w wawie, gdzie bolder 4 jest za 1399 (w tym torba gratis), a bolder 3 za 1299, no i plus do tego trzeba liczyc fotelik jakies 395 zl. Mało to to może i nie jest, ale jak dla mnie jakość wózka jest bardzo dobra.

reklama
:szok:Fajne te implasty wizualnie i funkcjonalne napewno ale napisali że same kola ważą 8,8kg!!!:szok:Stelaż 6 kg a gdzie gondola i spacerówka????:no:
To prawie 20 kg -dziewczyny dacie rade go nosiC po schodach??
No chyba ,że nie musicie:-).Jak dla mnioe to za ciężki ,zresztą sasiadka ma i sama próbowałam go unieść -ledwo ledwo:no:.Ładny to on jest i kolorystyka dla każdego coś sie znajdzie ,no i cena przystepna ale ta waga:no:!!!!U mnie odpada!

ale gondolka ma 70 cm i 20 cm głębokości, czyli tak na 3 miesiące;-)
i spacerówka ma ten okrągły materiałowy podnóżek jak Coneco:sorry2::sorry2::sorry2:

no tak, link mi sie rozjechal.;-) W samym sklepie tym jeszcze nie bylam, ale znajomi byli i ponoc warto podjechac. No i taniej niektore rzeczy.

reklama
No ja tam jutro pojade bo chce zobaczyc na zywo te wozki i inne tez bo widze ze maja,wiec Vanesske wsadze i po sprawdzam :)

Do góry