reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Kinna, to wychodzi mi na to, że będziesz bardzo dużo wózków kupowała... a nie wolisz jakiegoś takiego rozwiązania, które mogłabyś używać teraz i w przyszłości? Chyba, że zamierzasz te wózki sprzedawać w miarę szybko.

reklama
Ola gdybym była w 100% pewna, że będę miała kolejne dziecko, to kupiłabym taki w który można wpiąć gondolę.. ale nie wiem jak to będzie.
jeśli w końcu się przeprowadzimy i będę miała kolejne dziecko to być może zainwestuję: sprzedam Scootera i kupię np emmalujngę classic sport (podobaja mi sie metalowe kosze na zakupy :-)), a może zostawię scootera a kupię tylko głęboką wersję mutsy urbana... na prawdę nie wiem.
Britax na pewno zostanie. jako wersja do wpięcia fotelika (mamy mały samochód) i jako spacerówka dla chodzącego bąka.
na razie kupujemy scootera. jesli swobodnie wejdzie nam do bagażnika (wymiary : 83x57x36), to poważnie się zastanowię czy kupować britaxa :tak:

Scooter może i wejdzie, ale pewnie na dłuższą metę nie będzie wygodny do wkładania i wyjmowania, szczególnie dla Ciebie samej. No ale o tym już pisałam. Daj znać jak już kupisz i wrzuć fotki, ok?

W takim razie brak wygody przy pakowaniu do bagażnika nie będzie Ci przeszkadzał :-) skoro zawsze będziesz miała pomoc w osobie tatusia dzidzi. Mój to nawet nie rozumiał o co mi chodzi, że wózek ciężki, ale kupiliśmy dodatkowy tak jak chciałam.

przepraszam ze sie tak wtracam ale mam pytanie czy ktoras z was ma moze wozek lub zna "chicco for me" z przekladanym siedziskiem ??? co o nim sadzicie ??? jak sie zachowuje na drodze ??? i wogole???

oglądałam w sklepie i NIE polecam!!! na zdjęciach super, a w rzeczyewistości jest jakiś taki rozchwiany. Nie jest to tylko moja opinia. Wpisz w google "forum wózki" i tam są maniaczki wózkowe, które Ci coś polecą, tam też czytałam opinie na temat for me i były takie same jak moje

dziekuje za opinie :-)
a jakie w miare tanie wozki byscie polecily ??
chodzi mi glowie o spacerowki poniewaz moj brzdac juz wazy 10,50 kg mamy baby design atlantic ale jest za ciezki juz na noszenie nawet do autobusu.

reklama
Tak jak pisałam, w celach wypadowych, kupiłam chicco multiway i zapłaciłam za niego 350zł z przesyłką.
Szymon waży 9 kg + ciepłe ubranie + śpiwór + sam wózek, spokojnie wnosze po schodach do mojej mamy na 2gie pietro

Do góry