Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedziała, że drugi raz nie kupiłaby tego wózka - mała gondola, spacerówka tyłem
jedyny plus to skrętne i pompowane koła cóż ....
ma plusy i minusy zależy na co się nastawiasz
ja też nie jestem zadowolona ze swojego wyboru mam Boldera 4
teraz wybrałabym inny wózek Emmaljungę lub podobny jakościowo (owszem drogi ale jeszcze nie spotkałam się z negatywna opinią na temat tego wózka)
, tak sie skupiłam na innych jego funkcjach. No trudno juz zamówiłam na allegro ma przyjśc za jakiś czas no i cena jak na 3-funkcyjny wóżek z akcesoriami jest całkiem przystępna.
Irlandia - jeśli chodzi o zawieszenie wózka Astro z ABC Design to mnie się wydaje całkiem niezłe (odbyłam jazdę próbną co prawda z moim dwuletnim synkiem - waży 17 kg - po domowych wertepach takich jak wysokie progi, dywany itp.) i w ogóle nie odczuwało się turbulencji. Jak już gdzieś pisałam, w spacerówce było Kubie bardzo wygodnie, siedzisko obszerne, wystarczające nawet dla tak dużego chłopa jak mój synek. Przeszłam też z wózkiem całą, dość długą drogę ze sklepu do domu po różnorakiej nawierzchni w ten sposób, że w zamontowanej gondolce wiozłam spacerówkę, torbę i resztę akcesoriów (nie mamy samochodu) i wózek prowadził się idealnie. Jeśli chodzi o parasolkę, to chyba konstruktorzy wózka wiedzieli co się święci, bo dołączyli ją do zestawu, tak że nie muszę kupować extra. Chociaż budka nie sprawia wrażenia takiej płytkiej. Gondolka jak na mój gust i doświadczenia z poprzednimi wózkami dość duża i przestronna, ma długość 78 cm, o niebo szersza niż np. gondola Quinny. W ABC Design oparcie jest o wiele wyższe, to raz, a dwa z siedziska w kształcie fotelika nawet malutkie dziecko się nie wysmychnie. Plecki będą w pozycji leżącej, a dupcia i nóżki nieco wyżej, więc nie wypadnie. No i pasy bezpieczeństwa są jakoś lepiej pomyślane. Najbardziej niepokoi mnie rozstaw tylnych kół - wydaje mi się niezwykle szeroki i do tego same koła też są duże i szerokie. Zastanawiam się, czy zmieszczę się w futrynie drzwi do mieszkania, bo do dziecięcego pokoju na pewno nie wjadę - tam mam drzwi 50-tki. Dla mnie decydująca przy wyborze tego wózka okazała się przede wszystkim waga - Astro jest o wiele lżejszy od El-jota, a muszę go wnosić na drugie piętro bez windy. Wygląd też przyznam się nie był mi obojętny. Kolejna rzecz - wielkość wózka po złożeniu - zdecydowanie na korzyść Astro. Stelaż składa się tak, że zajmuje min. miejsca w bagażniku, a chyba każdą gondolę i tak wozi się osobno albo w bagażniku albo na tylnym siedzeniu auta (no chyba, że jest wózek w którym gondola też by się w jakiś sposób składała).