Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak ja kupowałam wózek za emmaljungę zapłaciliśmy 1800 i mieliśmy wszystko, a noamd z gondolą kosztował ok 3000
No ale w nomadzie spacerówka tylko w jedną stronę, bardzo mi to przeszkadza w moim wózku spacerowym
Ja używam XA od ponad pół roku i jestem BARDZO zadowolona z wyboruJa tez sie zastanawiam nad Xlander. w sklepie naprwde fajnie sie nim jezdziło ale jestem ciekawa jak sie sprawdza w praktyce. Może ktoś ma ten wózeczek i używa go już troche i może coś na ten temat powiedzieć.
To mój 4-ty wózek więc jakieś porównanie mam.
Jeździ się rewelacyjnie, usterek brak.
a ten jest godny polecenia 
)

XA jest po prostu super, a jedyny "mankament" to waga - troszkę przyciężkawy, ale kółka i inne elementy ma super. W wieku około 5 m-cy przesiedliśmy się na spacerówkę, bo gondola faktycznie maława już była. Ponieważ te wózki maja regulowane oparcie, nie ma problemu z ułożeniem dziecka, które samo nie siedzi. Z czystym sumieniem polecam:-):-):-)
Ale szukam już długo porad na temat dobrego wózka. Conego Toledo - fajny ale ma pszyszwane pasy bezpieczeństwa, solar- ponoć szybko się roklekocze, Zoopery - nigdy nie słyszałam i nie przeczytałam o nim złej opinii, Baby dreams sprint - też ciekawy. Ale jednak koła pompowane dają lepszy komfort jazdy. Mnie już w sklepach z wózkami dość mają, bo ciągle ich zamęczam i za każdym razem o inny wózek