reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Leyna, ja właściwie oglądając skupiłam się na Maricie i Fokusie, jeszczeraz zerkłam na Mikrusa ale odpadło bo nie ma regulacji w gondoli opieradła. Reszta to Tako, chico, PP,Driver. U nas te są najbardziej popularne jeżeli chodzi o sklepy , bo na ulicach(świruje i patrze za każdym wózkiem)widać wiele innych firm których nie spotkałam na necie, ale musiałabym chodzic z karteczka i zapisywac zeby później sprawdzić cos na ich temat.
Wczoraj szła Pani z Fokusem i zagadałam z nią(kiedyś mnie zamknom za nękanie przechodniów-ale bardzo wyrozumiała była) już miała zamontowana spacerówke , ale bardzo zachwalała wózeczek, jej małe przyszo na świet we wrześniu(nie wiem czy duże teraz na swój wiek czy nie)przejeździła w gondoli najgorsze mrozy i śniegi (a zima do najkrótszych i najsłabszych nie należała)i sprawdził sięwg. niej rewelacyjnie. Teraz testuje spacerówke i tez jest zadowolona. Więc ja narazie poprzystaje na Fokusie.Acha do tej pory nic sie jej nie popsuło!

reklama
Witajcie! wpadłam z wrześniówek zeby zapytać czy przymierzacie się lub kupiłyście już dla dzidziusia mebelki, łóżeczka, wózki itd
Zastanawiam się kiedy jest najlepszy czas na takie zakupy??
Pozdrawiam ;)

Witaj Mycha,
ja narazie jestem na etapie ogladania wozkow, ktory pewnie kupie za miesiac lub dwa. Czesc dziewczyn z sierpniowek ma juz wozki, lozeczka itd. Ja narazie mam troszke ciuszkow i tyle. Nie mam kiedy wybrac sie polazic po dzieciecych sklepach :) A jak sytuacja przedstawia sie 'na wrzesniu'?:)

Sandra jeszcze light! Dziewczyny są bardzo przesądne i cały czas myślą że nic nie kupują bo za wcześnie, bo gdyby coś się stało to .... itp itd a ja sama nie wiem przymierzam się do kupienia mebelków

http://www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=33 (przy okazji polecam stronkę) ale dziewczyny trochę mnie postraszyły.

ale taki zewstawik to kosztuje ponad 1200 zł i dlatego myślałam żeby go już np w przyszłym msc kupić!

Pozdrawiam Sierpnióweczki ;)

Mycha, mebelki sa cudne! Wlasnie jestem na tej stronce i ogladam komody. Ja potrzebuje tylko lozeczko i ewentualnie wlasnie jakas komode, bo maluszek bedzie narazie z nami w sypialni. Najbardziej podoba mi sie ta komodka, ktora Ty masz zamiar kupic w komplecie. Jest naprawde super! Ja tez nie chce zapeszac, bo roznie to bywa, ale na ostatnia chwile nie mozna sobie wszystkiego zostawiac. Tyle, ze jest jeszcze troszke czasu, a w Waszym przypadku jeszcze wiecej :)

Pozdrawiam serdecznie!

Wiem też mi się baaardzo podobają! i tak kuszą myślę że najpóźniej koniec czerwca początek lipca je kupię! ;D

Pozdrawiam
;)

A my już wybraliśmy, wprawdzie nie widzieliśmy Roana, bartatinę zaś tylko na paskach co odpada, bo jest dobre przy gondoli, ale przy spacerówce już nie. Widzieliśmy Deltima Focusa i Implasta Drivera 4xl. No i mojemu mężowi a mi tym bardziej, przydał do gustu ten drugi, czyli Implast. W necie nie bardzo mi się podabał, ale na żywo super. U nas kosztuje 1299, niestety nie ma w zestawie żadnej torby, no i przydało by się dokupić śpiworek na zimę, więc dajcie znać jak u was z cenami, może gdzieś będzie jakaś promocja. :)

mycha12 pisze:
http://www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=33 (przy okazji polecam stronkę) ale dziewczyny trochę mnie postraszyły.

rewelka :) łóżeczko kolorystycznie pasowałoby mi do mebli w pokoju :) o to, na przykład (mam meble w kolorze sosny seledynowej, myślę, że klon podobny...)
230.jpg

Tylko czemu takie drogie :(
Na allegro za tę cenę można mieć łózeczko sosnowe na bujakach i z szufladą dodatkowo z materacem piankowo-kokosowym...
takie jak to np
98542737

Też pooglądałam sobie te mebelki na stronie vox i ceny łóżeczek są ogromne, za ogromne. :( Może gdybyśmy ten pokój dla dzidziusia dopiero teraz urządzali, to bym kupiła taki komplecik, łóżeczko, jakaś komoda, szafa, itd. ale meble w pokoju już mamy, są nowe więc ich nie będziemy zmieniać, dokupimy tylko łóżeczko i tyle. :)
A komodę do przewijania zrobię ze starego biurka, ono chyba ma coś w sobie bo już drugi raz jako jedyny mebel się z nami przeprowadza, mieliśmy je komuś oddać, bo dawno mamy nowe a tak jakoś zostało, no i okazuje się, że jeszcze się przyda. :)
Ach, już nie mogę doczekać się mojego maleństwa...przytulania, przebierania, spacerów, no może troche mniej wstawania w nocy co dwie godziny i całe szczęście, że wymyslili juz pieluchy jednorazowe, bo prania tetrowych sobie nie wyobrażam. ;D
Mógłby juz być wrzesień. :)

reklama
A co myślicie o przewijakac , tych montowanyc na łóżeczkach? bo ja o komodzie raczej z przewijakiem nie myślałam,cyba się bez niej obejde jak będzie przewijak na łóżeczku.Mebelki też już mamy więc myślę tylko o łóżeczku, to co Leyna wysłała jest fajne bo do tej pory nie widziałam połączenia szuflady i bujaków-przeważnie trzeba się zdecydowac na jedno.

Do góry