reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Juz mam sama siebie dość, dobrze wiem że chce Fokusa i nic tego nie zmieni a właże jak to ciele do sklepu i jeszcze oglądam i pytam i juz sama dla siebie staje się męcząca ::) naprawde sama siebie już zaczynam drażnić!
ale najlepsze że mój mąż w pracy ma dwie osoby które zaoferowały załatwienie nam po niższej cenie naszego wózka w jakim kolorze chcemy, nówka! bo jeden i drugi mają znajomych w sklepach. Zastanawiam sie tylko ile niższa będzie cena ???

reklama
Mada kup Fokusa :D Trzymaj się pierwszego wyboru, on z reguły wynika z instynktu. a jak masz możliwość załatwienia wózka taniej to już w ogóle rewelacja :)

:( jestem zla i jeszcze raz zla .......wybralam kilka opcji wozka , kierowalam sie cena i duza gondolką jak to mowi Leyna i dupa !!!!!
W Kraku nigdzie nie moge znalezc wozkow jedrochy Bartatiny , bo juz nie prowadza tej firmy bo sie slabo sprzedawala, ani Tutka Max plus , bardzo mi sie podoba ale w Kraku go nie uswiadczysz najpredzej w poznaniu , myslalm tez o mikrusie , ale po przeczytaniu opini na jego temat zrezygnowalam ....moje dziecko chyba zostanie bez wozka , bo takiego za 3000 to napewno nie kupie , a 3 kolkowego nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem bardzo dzisiaj nie w sosoie.!!!!Ma ktos jakis pomysl?

A ja miałam dziś w nocy proroczy sen :D :D i najprawdopodobniej zdecydujemy się na Roana Maritę. W jakimś ciemniejszym kolorze najlepiej. Szkoda tylko, ze nie można u nas w żadnym sklepie na żywo obejrzeć całej gamy kolorystycznej pokryć, bo przeważnie mają tylko kilka tych, które się najlepiej sprzedają :p

A ja sama nie wiem czy dostaniemy do siostry T. ten wozek czy tez nie :) Bo z T. bardzo ciezko sie ostatnio dogadac... i wszystko jest na mojej glowie lacznie z remontem...
Wkur.... mnie wszystko!

dominique.p pisze:
A ja miałam dziś w nocy proroczy sen :D :D i najprawdopodobniej zdecydujemy się na Roana Maritę. W jakimś ciemniejszym kolorze najlepiej. Szkoda tylko, ze nie można u nas w żadnym sklepie na żywo obejrzeć całej gamy kolorystycznej pokryć, bo przeważnie mają tylko kilka tych, które się najlepiej sprzedają :p

poproś o próbnik materiałów :) sklepy powinny mieć takie cóś :)
tutaj są kolorki jakie mają http://www.allegro.pl/item107289975_2o2_wozek_trzyfunkcyjny_marita_wozki_roan.html

dodatkowo powiem Ci, że Roan wprowadził na rynek 2 kolory sztruksowe: brąz i beż. są one mieszane ze skajem, ale można zamówić cały sztruksowy bez problemu, bo się dowiadywaliśmy u producenta :)

my jutro zamawiamy Maritkę właśnie w sztruksie w kolorze brąz :)

Ale ładne te nowe sztruksowe Marity, szczególnie ten brązowy ;D Takich jeszcze nie widziałam. Super są :) A ile taki kosztuje, tzn. ile trzeba dopłacić za takie pokrycie?
Co do próbnika materiałów, to w sklepach w Gdyni, gdzie byliśmy i mieli Roany, niestety próbników niet. Ale jeszcze pojeździmy po Gdańsku i możliwe, że tam będą mieli, bo wiem, że jest kilka bardzo dobrze zaopatrzonych hurtowni.

z tego co wiem nic nie trzeba dopłacać dodatkowo za ten sztruks, tak mówiła babka w sklepie, że to jest po prostu kolejny wzór materiału tyle że nowość
nam babka z Roana napisała, że w sklepie w którym będziemy kupować mamy podać kod koloru i dodatkowo zaznaczyć, że chcemy cały sztruksowy, bez łączeń
myśmy kiedyś widzieli ten wózek i strasznie nam się podobał :)

Czyli, że jak bez łączeń, to nie ma tych białych skajkowych wykończeń, tak? To jeszcze lepiej! Oj, chyba już też "zachorowałam" ;D

reklama
Do góry