reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

;D dzieki w imieniu zuzki ;D model najprostszy pod sloncem , bo idac za waszymi radami , stwierdzilam , ze chce wozek w miare wysoki ( zeby nie schylac sie do malej pol metra) , z duza gondola ( wierzcie mi na slowo , gondola ogromna nie ma porownania z tymi wszystkimi super nowoczesnymi wozkami , ktorych gondolka ma chyba z 30 cm dlugosci ;D) , jest bardzo lekki , ma zdejmowane kola i mozna je wymienic na plastyki , zeby byl jeszcze lzejszy , latwy w montazu, nawet takie beztalencie jak ja sobie z nim poradzi !!!! ma cichutka budke co dla mnie tez wazne , duzy kosz , zdejmowane pokrycie i oczywiscie jest jeszcze do tego spacerowka ...............ale my chyba kupimy oddzielna spacerowke na wiosne/lato przyszlego roku taka bardzo bardzo lekka !!!!!!!!! no i najwazniejsze cena !!!!! zaplacilismy za niego 700 zł. uwazam ze to niewiele w porownaniu z wozkami hight tekkk!!!!!!
acha rozpisalam sie a zapomnialam o modelu to polski wozeczek firmy TUTEK ...............i kolor jest dokladnie taki jaki chcialam ;D

reklama
no to faktycznie silunia się udało :) nigdzie nie widziałam tego wózka, stąd moje pytanie. mam nadzieję, że dobrze będzie Wam służył :)

Silunia , fura fajowa!!!
My tez juz na 100% zdecydowania na Fokusika, spełnia wszystkie moje wymagania, z kolorami tyllko ubogo ale wybraliśmy już taki jak na fotce, tez ma wysoko gondolei dużą i wszystko czego wymagałam od wózeczka.Jeszcze tylko zamówic ale z tym nie ma problemu bo czeka się jeden dzień ;D

;D dzieki , my tez zastanawialismy sie nad fokusem , ale ten drugi zwyciezyl ;D a kolor super , uwielbiam czerwien ;D podobno przynosi szczescie ::)

a wiec , wieksza torba pod wozkiem , kola pompowane a bardzo mi na tym zalezalo !!!!! pozatym chyba nie ma wiekszej roznicy , nie pamietam tylko ceny fokusa???? ale chyba jest podobna!!!????

Fokus droższy jest ciut z tego co pamiętam, za to chyba ma jedną poważną zaletę w stosunku do Tutka - wagę :) gondola 14 kg, spacerówka 12 kg

No cholera Fokus , nowa kolekcja wszedzie kosztuje 1030-1090zł nigdzie nie da rady taniej :mad: ale ja nie płace więc ;)
a koła też ma pompowane :), a na koszu tak bardzo mi nie zależało więc , jest ok. zwłaszcza waga :)

reklama
Silunia, wozeczek sliczny. To jest model 'Tom' czy 'Piotrus'? Mnie sie bardzo podoba model 'Tom' w wersji bezowej, wiec wlasnie doszlam do wniosku, ze moze na takiego sie zdecydowac... a nie na hauck traxx merlin'a za 1200zl plus jakies 400zl za fotelik samochodowy...????

Do góry