reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Dziewczyny, a ilu miesięczne dziecko przesadzałyście już do spacerówki? Wiem, że każdy maluch jest inny, ale tak mniej więcej? Muszę iść do sklepu z wózkami już z wyobrażeniem jak duże dziecko chcę, żeby tam się mieściło, biorąc pod uwagę, że maleńka może być długa po mamusi:)

reklama
Thriade -Starszaka-a był większy i grubszy przesadziliśmy jak miał 5 mcy-około 76 cm i 8kg ( z książeczki czytam ;)) ,Młodszaka jak miał 7mcy( 78 cm i 7 kg)-ale ja mam dzieci zimowe .no i siedzieli już dobrze

teraz szukam gondoli takiej ,żeby conajmniej do lutego/marca powozić w niej ...
znalazłam ,że mutsy ma dosyć sporą -musze pooglądać ;)

Thriade my przesadziliśmy małego jak miał 5 m-cy, ale był duży ok 8 kg i długi i woziłam go na płasko w spacerówce

No właśnie czyli jak dziecko dobrze nie siedzi, to raczej tak do 6-7 miesiąca byście woziły w gondoli, gdyby się mieściło..Gondola x-landera z tego co widzę w necie ma długość ok 75cm więc słabo :/

koleżanki córka ma 7 miesięcy i waży ok. 10 kg, też już od jakiegoś czasu jeździ w spacerówce.

Ja widziałam na ich facebooku jeszcze wersję brązową i brązowo-beżową :) też ładne :)) a co do ramy to chyba tylko biała... ale mi się właśnie ta biała podoba najbardziej:szok:

reklama
Do góry