reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózki

No ja też tak na razie planuję przyszłościowo Axkida jako kolejny fotelik, przekonują mnie te szwedzkie badania na ten temat. Ale też nie wiem jak w moim aucie, bo kurde mam dość sportowo wyprofilowaną kanapę i jakieś mam przeczucie, że będą z tym jaja :/

reklama
my mamy nadzieję, że auto nam zrobią szybko, żebyśmy zdążyli po fotelik pojechać /: bo znowu się ten złom zepsuł i nie wiadomo, co mu jest. zaczyna mnie wkurzać ten samochód solidnie, ale i tak warto w niego trochę zainwestować, bo najważniejsze rzeczy ma dobre, no i mamy go darmo...

mnie te wymogi też śmieszą, przecież nie każdy w ogóle ma samochód albo akurat po dziecko nim przyjedzie, to jakim cudem oni mogą WYMAGAĆ fotelika, przecież nie będziesz go kupować na okazję wypisu ze szpitala. absurd.

O to już mi się wyklarowało :) Dzięki za link do bloga. A co do wymogów, to też nie wiem dlaczego. Może to tylko taka ściema, żebym im wózkami po oddziale nie jeździć, ale boję się sprawdzić :D

My kupiliśmy bazę isofix wraz z fotelikiem maxi cosi cabriofix. Kupiliśmy to w zestawie używane w korzystnej cenie razem z kolejnym fotelikiem który jeździ również tyłem do kierunku jazdy, wpiety w isofix. Długo się wahalismy, ale to był temat mojego męża i on to wszystko sprawdzał, porównywał itd. Ja tylko zaakceptowałam :) dodam że bardzo mi się podoba ta kombinacja. Fotelik się wpina w aucie super szybko i wygląda na bardzo stabilny. Pasy tez są ok ale trzeba całemu zanurkowac w aucie żeby je zapinac.

hej dziewczyny, zalogowałam się na forum żeby móc o coś zapytać posiadaczki wózków bebetto (do tej pory tylko anonimowo poczytywałam forum ;) ) - dziś przyszedł mój holland i wszystko super, ale w przednich kołach słychać takie 'tykanie' przy zmianie kierunku ruchu - ten system pamięci kierunku jest głośny - czy w waszych wózkach też tak jest?

hej dziewczyny, zalogowałam się na forum żeby móc o coś zapytać posiadaczki wózków bebetto (do tej pory tylko anonimowo poczytywałam forum ;) ) - dziś przyszedł mój holland i wszystko super, ale w przednich kołach słychać takie 'tykanie' przy zmianie kierunku ruchu - ten system pamięci kierunku jest głośny - czy w waszych wózkach też tak jest?

U mnie też to tyka,myślę,że jak wyjedzie się na drogę to nie będzie tego słychać

zamówiłam wózek! :D w końcu zdecydowaliśmy się na Bebetto Silvia w kolorze 230 (jak poniżej), tylko że na czarnym stelażu (chciałam chromowany, ale za to trzeba dopłacać 100 zł i sobie darowałam).

product_39_6_image.jpg

Załączniki

• product_39_6_image.jpg
    product_39_6_image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Olga - bardzo fajnie wygląda:)

Fajnie, że coraz więcej osób idzie po rozum do głowy i na prawdę myśli o bezpieczeństwie swoich dzieci w samochodzie. My mamy drugi fotelik BeSafe cośtam montowany tyłem i świetnie się spisuje, ale prawda kosztował kupę kasy.

Husky bzdura z tym wychodzenie ze szpitala z fotelikiem, nikt nie może Ci narzucić, jak masz zabrać swoje dziecko. Piszą tak, bo tak im wygodnie i ludzie się dostosowują. Na Madalińskiego jest taki przepis, że na korytarzu nie możesz mieć dziecka na rękach, też to trochę absurdalne moim zdaniem.

Do góry