reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

Reni a daj sobie spokój po jakie licho wszystko przyspieszasz ledwo co zupki a ty juz inne potrawy... jak juz koniecznie musisz to zwykły naturalny nie barwiony.. mozna dodac samemu owoców...

reklama
Nie no czekajcie...jeśli coś zostało stworzone z myślą o takich maluszkach to można podać...ale przeczytałam na stronie że ten misiowy jogurt z Nestle jest po 6 miesiącu...więc jeszcze troszke zanim będzie go można podać...
Ale jeśli mi ktoś na etykiecie wyraźnie nie napisze że mogę do podać malutkiemu dziecku to ni chu chu....szybciej sama to zjem....chociaż gardze jogurtami :-)

My z jogurtami na wszelki wypadek poczekamy, tym bardziej, że w mojej mieścinie nigdzie tego Nestle nie widziałam :baffled:

Za nami dzisiaj ziemniaczki + szpinak z BoboVity ale mała się zajadała, chyba jedne z pierwszych warzyw, które jej tak smakowały :-) A na deserek miała jabłko, też smakowalo.

Cieszą mnie jej postępy bo pomału zaczyna wsuwać wszystko co jej dam :-)

Krzysiu dostał kilka razy przetarte przez sitko jarzynki (ziemniak, marchew pietruszka,seler oczywiscie nie za pierwszym razem cały zestaw)zalane trochę mleczkiem cycusiowym.. mniam słoiki moga sie schowac...

Reni czytamy ze zrozumieniem i wiemy ze po 6 m. ale i tak uwazamy ze za wcześnie.. w takim tępie Twoje dziecie na roczku schabowego z frytami pewnie wcinać bedzie...Sorki moje zdanie ale ja stara juz jestem i daleka od eksperymentów;-)

reklama
Reni Ferek daj sobie spokój z danonkami. One są dla starszych dzieci, zauważcie w reklamie występują przedszkolaki a nie niemowlaki. Jak już Ci zależy na nabiale to kup zwykły jogurt naturalny i dodaj owoce. A po co tak się śpieszysz?? alergia nie musi wcale się pokazać z dnia na dzień ale za jakiś czas.

Do góry