reklama
klaudia011
Fanka BB :)
ja myślałam że jogurty to w 10-11 miesiącu się podaje.....
Reni a daj sobie spokój po jakie licho wszystko przyspieszasz ledwo co zupki a ty juz inne potrawy...
Mam takie samo zdanie. Czasem zdaje mi sie, ze zapominacie, ze w zywieniu chodzi o zdrowie dzieci, a nie o frajde rodzicow.
Nie no czekajcie...jeśli coś zostało stworzone z myślą o takich maluszkach to można podać...ale przeczytałam na stronie że ten misiowy jogurt z Nestle jest po 6 miesiącu...więc jeszcze troszke zanim będzie go można podać...
Ale jeśli mi ktoś na etykiecie wyraźnie nie napisze że mogę do podać malutkiemu dziecku to ni chu chu....szybciej sama to zjem....chociaż gardze jogurtami :-)
Ale jeśli mi ktoś na etykiecie wyraźnie nie napisze że mogę do podać malutkiemu dziecku to ni chu chu....szybciej sama to zjem....chociaż gardze jogurtami :-)
BlackWizard
My z jogurtami na wszelki wypadek poczekamy, tym bardziej, że w mojej mieścinie nigdzie tego Nestle nie widziałam 
Za nami dzisiaj ziemniaczki + szpinak z BoboVity ale mała się zajadała, chyba jedne z pierwszych warzyw, które jej tak smakowały :-) A na deserek miała jabłko, też smakowalo.
Cieszą mnie jej postępy bo pomału zaczyna wsuwać wszystko co jej dam :-)

Za nami dzisiaj ziemniaczki + szpinak z BoboVity ale mała się zajadała, chyba jedne z pierwszych warzyw, które jej tak smakowały :-) A na deserek miała jabłko, też smakowalo.
Cieszą mnie jej postępy bo pomału zaczyna wsuwać wszystko co jej dam :-)
Krzysiu dostał kilka razy przetarte przez sitko jarzynki (ziemniak, marchew pietruszka,seler oczywiscie nie za pierwszym razem cały zestaw)zalane trochę mleczkiem cycusiowym.. mniam słoiki moga sie schowac...
BlackWizard
Krzysiu dostał kilka razy przetarte przez sitko jarzynki (ziemniak, marchew pietruszka,seler oczywiscie nie za pierwszym razem cały zestaw)zalane trochę mleczkiem cycusiowym.. mniam słoiki moga sie schowac...
A moja Julka woli słoiczki, z ugotowanych przeze mnie to tylko ziemniak ;-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Czasem zdaje mi sie, ze zapominacie, ze w zywieniu chodzi o zdrowie dzieci, a nie o frajde rodzicow.
Celinko - mi nie tylko czasem

osobiście znam 100 innych sposobów na zrobienie sobie frajdy niż testowanie na dziecku czy zje coś czego jeszcze nie powinno

Reni czytamy ze zrozumieniem i wiemy ze po 6 m. ale i tak uwazamy ze za wcześnie.. w takim tępie Twoje dziecie na roczku schabowego z frytami pewnie wcinać bedzie...Sorki moje zdanie ale ja stara juz jestem i daleka od eksperymentów;-)
reklama
daga23
Entuzjast(k)a
Reni Ferek daj sobie spokój z danonkami. One są dla starszych dzieci, zauważcie w reklamie występują przedszkolaki a nie niemowlaki. Jak już Ci zależy na nabiale to kup zwykły jogurt naturalny i dodaj owoce. A po co tak się śpieszysz?? alergia nie musi wcale się pokazać z dnia na dzień ale za jakiś czas.
Podziel się: