Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja używam buteleczki 150ml Tommy TipeePati a co to za buteleczka? bo już się zastanawiałam nad niekapkiem Avent z dziubkiem ale teraz to porobili też jakieś numeracje i najmniejszy to chyba 6+

No ale jak narazie 1 debiut mamy za soba: Jabłuszko! 
ale fajne te łyżeczki muszę też takie zakupić może będzie mi się lepiej Olę karmiło, a co do butli to teraz takie fajne są nie wiem dlaczego tak przy tym Avencie jestem.Oni w sumie od lat mają ciągle to samoja używam buteleczki 150ml Tommy Tipee
TOMMEE TIPPEE BUTELKA 150ml CLOSER TO NATURE (315359912) - Aukcje internetowe Allegro
taką jak wyżej tylko dziurkw powiększyłam własnoręcznie
a łyżeczki takie
TOMMEE TIPPEE: 4 ŁYŻECZKI 10m+ NIEBIESKIE (316331515) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tez mam takie buteleczki tylko w sumie wszystkie duze (250ml).ja używam buteleczki 150ml Tommy Tipee
TOMMEE TIPPEE BUTELKA 150ml CLOSER TO NATURE (315359912) - Aukcje internetowe Allegro

A u nas ziemniak +szpinak niestety nie podszedł małej:-(
zdecydowanie woli deserki![]()

beata nie znam dziecka ktore lubilo by szpinak![]()

beata nie znam dziecka ktore lubilo by szpinak![]()
Smakowałam Wisienko bardzo smaczne tylko mało soliMarcel wciągnąl bez zadnego "ale" szpinaczek z pyrką
ma to upodobanie do zielonego po mnie
ja od dzieciaka szpinak uwielbiam![]()
Pati ja też od jakiegoś czasu polubiłam zielone