reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

A może Igunia nie lubi nowości i innego jedzonka?Widziałam takie dzieciaczki w programie telewizyjnym tylko nie pamiętam na jakim kanale.

Vici - ja myślę, że ona właśnie taka jest:-(.

No ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie i jako dorosła osoba nie będzie żarła nutramigenu z butelki :-D:-D:-D.

reklama
Asiun spróbuj dać Inguni nutramigen z niekapka lub łyżeczką może dziewczynce w końcu się się spodoba jedzenie z łyżeczki.
Na prawde ciężko masz ze nie chce nic jeść oprócz nutramigenu
A ja wczoraj dałam Dominice do zjedzenia nektarynki i wiecie co zrobiła zabrała mi całą i ja zjadła a później robiła awanturę bo zjadła i nie miałam już więcej aby jej dać.A Dominika coraz bardziej lubi jeść sama obiadki widelcem jak jej nie wychodzi to rączką sobie pomaga a jaki ubaw mam przy tym.

Victor też lubi sam jeść:yes: ja daje mu tylko na początku a później mi zabiera sztućce:-)A owoce hoho on jest owocożerny i jak widzi jak ktoś je to jest awantura bo on też musi zjeść

To ja naszczęście nie narzekam.Victor je w sumie wszystko byle by zjadliwe było.No próbowałam pasztet to pluł ale wędlinka,serek i dżem(rzadko)to owszem na chlebku mniam mniam.Naprawdę jak tak czytam albo słyszę to do jedzenia mam złote dziecko(puk puk w niemalowane)

Dziewczyny - Wy chyba nie zdajecie sobie sprawy z tego jaka Ingunia jest charakterna:tak::tak::tak:.

Ona nienawidzi niekapka - co najwyżej stara się wylać z niego picie na podłogę:tak:.
A łyżeczką próbowałam, a jakże. Skończyło się na dwóch łyżeczka i potem ani rusz:wściekła/y:. Więc przełożyłam wszystko do butelki i wypiła do ostatniej kropelki w 30 sekund:baffled::baffled:.
To jest normalnie mała cholera;-)

reklama
Do góry