dzustta
Mama sierpniowa'06
Sandra mojej też wszystko smakuje z innego talerza szczególnie z tatusiowego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A ja nie wiem czy nie zaprzestane gotowac malej, bo cos jej moje obiadki nie podchodza
Wczoraj miala pyszne danie z cielecina i cukinia, zjadla lyzke i nie chciala wiecej, ajak moja siostra zrobila sobie kotleta z piersi i do tego kalafior to zjadla jej prawie calegoa kalafiorem tez nie pogardzila.
Na kolacje z kolei zrobilam jej kaszke to tez nie chciala. Jak usmazylam jej jajecznice, wkroilam do tego szynke i pokruszylam chleb to wciela cala:-)
Aaa, bo nie pisalam - zrobilam ostatnio prowokacje jajeczna i nie ma juz uczulenia na jajca :-)![]()

Ciekawa jestem czy jej to przejdzie czy bede musiala sama zjesc pomrozone porcje jedzonka 
Sandra ty sie ciesz, ze Sarka ma taki apetyt i juz jes bardzo doroslo...

Wszystko SAMA i tylko wtedy zjada, ale najgorsze jest to, ze ona je tylko raczkami, wiec o jedzeniu zup, kaszek, deserkow itd. nie ma mowy 
A jak je sama to zje troche i zaczyna sie nudzic

bo mi sie pomysly juz skonczyly u nie jajecznica nie przejdzie po zadna postacia mala pluje jak tylko poczuje jajko a parowek jej nie daje
Byly chwile ze i jedno i drugie miala w buzi jednoczesnie i smiala sie jak wsciekla
Dziwne to moje dziecko ma upodobania kulinarne - winogrona zje tylko ze skorka i pestkami, jak obieram i wywalam pestki to patrzy na mnie jak na idiotke, bierze to obrane winogrono i mowiac be rzuca je na podloge 
To samo robi ze sliwkami - jeszcze pestke moge wyciagnac, ale nie daj Boze dac jej sliwe bez skorki
Z jablkami i nektarynkami jest to samo - zalamka... Startych nie chce a bez skorki wyrzuci bo be...