reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
wiecie co czy dajecie jeszcze mleko z rana bo moja pije z butli mleko a potem dojada kanapkami ale nie wiem czy nie czas juz calkowicie zrezygnowac z butli (pije z bidonu)??

dziewczyny robiące obiadki dla dzieci - wypowiedzcie się proszę w kwestii pasteryzowania

zakrętką do dołu czy do góry? czy jest jakaś różnica?

Ja gotuje zakretka do gory - bylam swiadkiem jak cisnienie w sloiku wywalilo denko do gory, dobrze, ze nikogo nie bylo w poblizu, a mojej tesciowej nawet po kladzeniu do dolu nakretka tuz po ugotowaniu odlecialo denko, wiec wole nie ryzykowac juz teraz.

A ja nie wiem czy nie zaprzestane gotowac malej, bo cos jej moje obiadki nie podchodza :-D:-p
Wczoraj miala pyszne danie z cielecina i cukinia, zjadla lyzke i nie chciala wiecej, ajak moja siostra zrobila sobie kotleta z piersi i do tego kalafior to zjadla jej prawie calego :szok: a kalafiorem tez nie pogardzila.

Na kolacje z kolei zrobilam jej kaszke to tez nie chciala. Jak usmazylam jej jajecznice, wkroilam do tego szynke i pokruszylam chleb to wciela cala :szok::-)
Aaa, bo nie pisalam - zrobilam ostatnio prowokacje jajeczna i nie ma juz uczulenia na jajca :-):tak::-D

A ja nie wiem czy nie zaprzestane gotowac malej, bo cos jej moje obiadki nie podchodza :-D:-p
Wczoraj miala pyszne danie z cielecina i cukinia, zjadla lyzke i nie chciala wiecej, ajak moja siostra zrobila sobie kotleta z piersi i do tego kalafior to zjadla jej prawie calego :szok: a kalafiorem tez nie pogardzila.

Na kolacje z kolei zrobilam jej kaszke to tez nie chciala. Jak usmazylam jej jajecznice, wkroilam do tego szynke i pokruszylam chleb to wciela cala :szok::-)
Aaa, bo nie pisalam - zrobilam ostatnio prowokacje jajeczna i nie ma juz uczulenia na jajca :-):tak::-D

to ci wybredne podniebienie;-)

super,ze z uczulenia nici:tak:

reklama
u nas narazie wchodza tylko sniadania, ostatnio przez reszte dnia mleko, zrezygnowalam z glodowki, jak bedzie chciala cos wiecej to powie

ale na sniadanko mamy zamiennie, jajeczniczka na pomidorkach, albo paroweczka , alebo kromka z szynka i obowiazkowo jogurt...szkoda , ze przez reszte dnia tak ladnie nie je

Do góry