reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

ja dzis dam malemu trszke soczku z jabluszka utartego albo pol lyzeczki jabluszka
uwazam ze to jest o wiele zdrowsze od faszerowania lekami,ktore w zasadzie nie dzialaja

nastka ostatnio kupki nie bylo 10 dni i musialam zastosowac czopek
maly terraz ani sie nie prezy nie steka mam wrazenie jakby zapomnial ze trzeba sie wykupkac :(
a nie chce czopkowac a pediata kaze

reklama
NASTKA dasz sobie rade cierpliwości
moja Emi jak była karmiona piersią to nawet 5 - 6 dni nie robiła i dopoki nie widzialam prezenia i bolu brzusia to jej nie ruszałam a jak juz było zle to pomagałam termometrem i teraz juz na sztucznym mleku robi kila dziennie (chyba wtedy było lepiej ;) )

No i my dostaliśmy pozwolenie na soczki kaszki i zupki. Wczoraj była marchewa dziś kaszka ryżowa z jabłkiem i jak na razie spokój :)

agawa spokojnie

rób przetwy trzydniowe pomiędzy nowymi produktami...

w razie czego nie będziesz wiedziała co zaszkodziło

a Maksiu "zajada sie" jabłuszkiem ;D
dziś zjadł kolejne dwie łyżeczki , mamusia sie bardzo cieszyła że nie wypluwa
no i za czas jakiś mama była cala w jabłuszku ::)

azik pisze:
agawa spokojnie

rób przetwy trzydniowe pomiędzy nowymi produktami...

w razie czego nie będziesz wiedziała co zaszkodziło
przepraszam przejężyczyłam sie Marchweka była w piątek. Robie przerwy bo sie boje w końcu mały ma 3 i pół miecha :)

Ja muszę wrócić do jabłuszka. Przerwałam, bo wydawało mi się, że coś Jasia brzuszek pobolewał, ale to chyba nie z tego. No, a w końcu skończy niebawem pięć miesięcy, więc pora byłaby porządnie nauczyć sie jeść z łyżeczki ;D

no własnie - ten czas tak leci, że niedługo będziemy pisac o sympatiach, żonach/meżach naszych dzieci i wnukach :)

reklama
Do góry