• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

dziewczyny po cc - jak długo wracał wam brzuszek do stanu jako takiego wyglądu???????????????
ja w szpitalu tylko 7kg zostawiłam, masakra... ale powiem wam, że oprócz nieobkurczonego jeszcze brzusia nawet mi się moja figura podoba;D bardziej kobieca w końcu;D a nie jak chłopak swojego męża;)))

reklama
to dobrze Ci, bo ja mimo iż ważę już kilogram mniej niż na początku ciąży to nadal jestem niezadowolona z mojej figury i chyba jednym z powodów, który mnie utrzymuje przy karmieniu cycem mimo iż idzie koszmarnie to jest też to, że trzymam dietę ;-)

Mi sie wydaje ze po CC to tak szybko nie mozna cwiczyc miesni....hm. JA smaruje kremem po porodowy Mustella.alle ja dopiero wczoraj bez szwu.
Najgorsze,ze ja podjadam caly czas:(
A wy jesteście głodne?

Mnie na szczęście pępek wrócił na dawne położenie i nie jest już odstający. Brzuch w obwodzie ma w tej chwili 83 cm. Muszę zobaczyć rano przed śniadaniem, bo tak w ciąży mierzyłam i zobaczę ile mi ubyło.
Co do podjadania to ja w ogóle jakoś mało głodna jestem i jem raczej na siłę.

ja prawie w ogóle, jem bo muszę...
i ciekawe kiedy wrócę do formy, bo na razie ciągną mnie szwy, które się jeszcze nie rozpuściły, bolą mnie hemoroidy, mam zaparcia, nie mogę normalnie siadać. koszmar po prostu... :-(

Ja jestem głodna jak nie wiem co, nawet w nocy :-)
Taka chyba już natura mam karmiących tylko piersią. Mój mały smoczek za to rośnie, jak na drożdżach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry