reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

1smile czyścisz mi monitor buhahaha:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

co do solarium to ja chodziłam tylko przed ślubem, ale z moją karnacją to i rok bym chodziła a nikt nie zauważy że opalona jestem :no: no ale musze spróbować bo patrzeć na siebie nie moge wrrr :wściekła/y:

reklama
a wiecie, że ja NIGDY w życiu nie byłam na solarium?
makuc u mnie ta zasada ze słodyczami a raczej brakiem chęci na nie nie działa :-( a szkoda :-/

u mnie działała a nie wiem jak teraz, bo jakoś nie potrafię zaprzestać ciągłego wciągania czekoladek/ czipsów i tym podobnych. Co do solarki to ja chodze ze względu na baaardzo jasną karnację (odziedziczną po mamie niestety). I tak jak nie "podbrązuje" się przynajmniej raz na 1,5 tygodnia to wyglądam jak córka młynarza hehe. Poza tym do tak jasnej karnacji nie pasują jasne ubrania a ja 3/4 szafy w beżach, bielach i innych "jasnościach" mam, więc jako biały murzyn nie miałabym nawet co nadupkę włozyć :p

ONESMILE - poprawiłać mi humor z rana tym postem. Ooooo dzięki Ci radosna Istotko;)))
A racając do "wracania do formy" to ja wczoraj znowu 30min. na rowerek stacjonarny siadłam. Kurcze niby ważę mało ale mięśni zero i trzeba coś z tym zrobić.... Mam jeszcze zamiar A6W sobie zaaplikować ale to za jakiś czas (jak mi kondycja wróci) bo inaczej przy pierwszym dniu już ducha wyzionę i tyle mnie będziecie widziały :-p

ja też jestem blada, ale ubrań jasnych nie kupuję i chyba głównie właśnie dlatego, że mam jasną karnację to nie chodzę na solarium

Podsunęłyście mi pomysł z tym solarium. Tym bardziej że ze trzy przystanki autobusowe pracuje nasza dobra znajoma ( to ta sama co się ostatnio naszym maluszkiem zajmował) w solarium i mówiła że ona nie korzysta z niego i że mogę za nią sobie pochodzić bo ona może za darmo. Tak więc chyba skorzystam i czasem sobie wyskoczę bo to i nie daleko a i trochę się urwę pod wieczór z domu. To jest myśl! A jak powiedziałam o tym mężu, to ten stwierdził,że mnie nie puści na solarium bo on nie lubi jak dziewczyny się opalają w ten sposób. No ale powiedziałam mu że mi strasznie daleko do bycia czekoladą bo ja bladziuch jestem. Tak więc na 5 minutek wskoczę na pewno! I on nie ma nic do gadania :D

Onesmile :-D :-D :-D
a ja wczoraj zakupiłam zestaw gimn. z biedronki. Ja pompowałam piłkę a małż macał t piłeczki - odważniki. po chwili stwierdził że w dotyku są jak piersi i że on sobie je pożyczy :-D
a co do wagi to ja mojego ciała nie pojmuje. jak sie po ok 3 mieś od rozwiązania zawzięłam na siebie - zdrowe jedzenie, duużo ruchu - nic, waga nawet nie drgnęła. Teraz jak sobie to wszystko olałam - zaczęła powolutku sama spadać. Nie robie dosłownie NIC. Jedynie co mi przeszkadza to ta flaczkowa pozostałość po ciąży - może brzuszki na piłce pomogą się jej pozbyć :-p

Ja też nigdy nie byłam na solarium i tez jestem bladziuch. I właśnie dlatego nie chodzę bo bym się zaraz spaliła, a szkoda mi skóry, bo mam wrażliwą i suchą i solarium to byłaby dla niej kaplica.

Onesmile :-)
nice ja również gratuluję suwaczka!

Ja mało chodziłam na solarium,ale w sumie tez dużo mi nie potrzeba,żeby się ładnie opalić.NIe lubię natomiast "spalenizny" ,więc wszystko z umiarem.Lubię położyć się na 10 minut i nie myśleć o niczym.Gra sobie muzyczka,zawsze jakaś muza na topie,nóżka mi chodzi,nie słyszę komórki i jest super.

onesmile to bylo swietne.!!!!!!Prysznic z otwarta buzia wlasnie to sobie wyobrazilam
Tez bym chciala do solarium albo lato.Nie lubie byc taka blada.Wydaje mi sie ,ze jak jestem chociaz troszke opalona to czuje sie ladniejsza:-D ale tez nie podoba mi sie "spalenizna"

reklama
Do góry