reklama

Wracamy do formy :)

na wagę nei narzekam, ale dokładnie nei wiem ile waże, bo ważyłam się tylko jak byłam z Adasiem u pediatry 13 grudnia - wtedy było jeszcze 5 kg do zrzucenia. Nie wiem ile teraz, ale mnie to nie obchodzi, bo wyglądam ok, tylko...
wczoraj znalazłam rozstęp na brzuchu!!!!!!! fuck!!!! możliwe, że się teraz pojawił?? nie miałam go w ciązy - nawet mężowi pokazałam, bo juz zwątpiłam, czy to naczynko, czy rozstęp...
możliwe, że zniknie?

reklama
niestety to bardzo prawdopodobne, że wyskoczył ci rozstęp. Szybko zleciałaś z wagi i skóra sobie z tym nie poradziła. Ciesz się, że tylko jeden ja mam całe ciało w rozstępach :tak:Zniknąć nie zniknie ale zjaśnieje i będzie mało widoczny ;-) a czerwony jest czy fioletowy??

Hehehe z doświadczenia powiem ci, że czerwone sa najgorsze :tak: Fioletowe są płytkie i szybciej jaśnieją. Potem nie będzie go nawet widać więc śpij spokojnie ;-) A swoją drogą możesz smarować brzuch jakimś ujędrniającym balsamem żeby już nic nie wyskoczyło ;-)

antylopka jak ja ci zazdroszcze jednego rozstepa!!!!1 :O makabra !!! widzialabys u mnie caly brzuch doslownie calutki jakbym wkleila zdjecie to chyba byscie nie uwierzyly :/ no i do tego rece tzn od pachy do lokcia pod spodem mam male rozstepiki a przytylam w ciazy tylko 6kg i juz w polowie ciazy sie pojawily :/ no ale co ja poradze...

wczoraj sie wazylam i waze 75 i pol :D czyli jeszcze 10 kg ... hmmm

a co do tych pasow to bardziej krągłym dziewczynom polecam ten pas z bodami razem bo nie zsuwa sie i nie podwija tylko trzyma i z dolu i z gory ja kupilam niedawno jeszcze bez body zwykly i szlak mnie trafia bo siagle sie podwila i roluje od dolu. a kosztowal 40 zl a za ten z bodami dalam ok 60 na allegro i jest ekstra bo sie trzyma jak nie wiem :)

No ja tez zazdroszcze jednego rozstepu - ja mam caly brzuch urozmaicony w BARDZO WIDOCZNE rozstepy :-(

Missiiss a daj linka jaki kupilas tego z body - bo ja wlasnie sobie jakiegos szukam, i w sumie czailam sie na mamolkowy :-)

No też właśnie chciałam prosić o linka.
Ja na szczęście rozstępu żadnego nie dostałam, tylko mam stare na tylku:-) ale brzuch mi oszczędzono. Tylko, że ja przytylam 20 kg i zostało mi 10 do zrzucenia. Jak ja bym znów chciała ważyć 53 kg.

joamar - ja mam identycznie. zero roztepow. przytylam 19 kg i przy wypisie spadlo mi 7 kg. teraz pewnie znowu mam mniej, bo widze po ciuchach. wazyc sie bede dopiero u gina pod koniec stycznia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry