reklama

Wracamy do formy :)

Kupiłam taki pas jak ma Mamolka. Zobaczymy jak przyjdzie..Ja go tylko na chwilke potrzebuje i na jakieś wyjścia...
No ja do wymarzonej wagi mam ok.25 kg ale to waga grubo sprzed ciąży po przed przytyłam w czasnei nic..
Także marzy mi się 70 kg bo wtedy byłam taka fajna. Lekko okragła ale w sam raz.

reklama
No, 70 kg to i moja wymarzona waga....Przed ciążą też mi do tego marzenia brakowało. Odchudzałam się właśnie kiedy to wyskoczyły dwie kreski i trzeba było przerwać dążenie do 70-tki.

No, 70 kg to i moja wymarzona waga....Przed ciążą też mi do tego marzenia brakowało. Odchudzałam się właśnie kiedy to wyskoczyły dwie kreski i trzeba było przerwać dążenie do 70-tki.
No ja byłam tuż do odchudzania, własnie prochy zmieniałam. Ale pomału dam rade. Na razie sie nie zadręczam, Fifi je a potem się zobaczy. Fajnie, że nie jestem sama z waga 70.

Dziewczyny ja podobnie. Miałam już zaczynać ostro trenować, gdy zachciało nam się dzidzi. No ale w ciąży przytyłam tylko 5kg, a teraz mam już -13kg, więc jest dobrze :-)

Dziewczyny ja właśnie przed ciąża starałam się z 70 zrzucić do 60 (już miałam 68 i pojawiły się dwie kreseczki) ale teraz po ciąży marzy mi się znów 70:dry: I stwierdzam, że wcale nie byłam tak gruba jak myślałam... czekam na wiosnę i spacery bo wiecie jak to na wsi... chodników brak a drogi nieodśnieżone więc mój jedyny spacer ogranicza się do chodnika z kostki koło domu:no:

Madziara to ty sie ladnie rozpedzilas:tak:W sumie to teraz wazysz duzo mniej niz przed ciaza.Jak to mozliwe?
Ja od porodu zgubilam 8kg i jeszcze zostalo 6kg ale na razie nie zaprzatam tym sobie glowy bo karmie.Tak wiec odchudzanko schodzi na drugi plan.Gorzej z moja dolna czescia ciala, bo boli jak cholewcia a zwlaszcza odbyt ze siedziec nie moge.Ma ktoras z was ten problem?Na poczatku to najgorsze bylo utrzymanie moczu.Przez tydzien nie moglam utrzymac ani kropli ale na szczescie jest juz troszke lepiej.

Dziewczyny ja właśnie przed ciąża starałam się z 70 zrzucić do 60 (już miałam 68 i pojawiły się dwie kreseczki) ale teraz po ciąży marzy mi się znów 70:dry: I stwierdzam, że wcale nie byłam tak gruba jak myślałam... czekam na wiosnę i spacery bo wiecie jak to na wsi... chodników brak a drogi nieodśnieżone więc mój jedyny spacer ogranicza się do chodnika z kostki koło domu:no:

Wiolcia ja tez czekam na wiosenke i spacerki.Bo w taka pogode az sie wychodzic nie chce.Ale jak wiosenka przyjdzie to jak rano wyjde to dopiero wieczorem wroce zeby sobie odbic to siedzenie w domu:-D

ja ważę teraz 72, czyli od powrotu ze szpitala ani pół deko nie zeszło (w szpitalu 10 kg poleciało). Ale się nie dziwię, bo po tej cukrzycy ciążowej, jak tylko dostałam zielone światło na jedzenie, to się zaczęło!! niestety - herbatniki, cukierki, ciastka:wściekła/y: taka wygłodzona cukru byłam... ale dziś ostatni dzień, jutro już koniec z żarciem słodkości, bo niestety brzuch mam większy niż jeszcze 2 tyg temu!!! okropne

ja już tracę nadzieję że ki8edykolwiek schudnę, jedyne co spadło to 5 kilo podczas porodu - więc mała+wody+łożysko i tyle ani grama w dół przez 3 tygodnie. Najgorsze jest to że ani jedne spodnie ani jedna spódnica na mnie nie pasuje i zasuwam cały czas w dresach co nie podnosi mojej atrakcyjności :/

reklama
asia ja mam dokladnie jak madziara :) tylko 6kg przytylam a juz mam -12,5 :) jednak mozna i jest to mozliwe ...
sunflowerja tez poginam w dresach a sorrry ostatnio leginsy kupilam i fajnakoszulke wiec jeszcze w leginsach ale widomo dzinsy ot nie to samo... a teskni mi sie bardo za nimi

tylko mi waga stanela na tych 75 i pol i ciekawe kiedyzacznie spadac.
dzisiaj pas scisnelam juz o haczyki mocniej bo mnie nie sciskalo juz tak

kiedys kupilam sobie spodnie a nawet 2 pary leza w szafie nowe super extra choc maja juz ze 2-3 lata i kupilam je kiedys zeby sie zmotywowac ze sie w nie wcisne teraz zamierzam dąrzyc do tego i nie zaloze zadnych innych dzinsow dopoki sie w nie nei zmieszcze :) ahh zeby ten nowy rok pomogl nam szybko wrocc do formy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry