U
użytkowniczka r
Gość
Oj to nie można jogurciku?A ja jem co 2-3 dzień heh
Penie dlatego kupkę ma luźną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Witajcie
Mało do Was zaglądam, ale za dużo na głowie. No ale teraz mam chwilkę to zamelduje że nadal nie koniec moich przebojów połogowych. Po drugim zabiegu łyżeczkowania jestem już 11 dni i nadal krwawię. Byłam na kontroli u lekarza i dostałam lek Arthrotec żeby macica do końca się oczyściła, bo nadal są w niej skrzepy a trzeci zabieg nie wchodzi w grę. Ten lek nie jest łatwo dostępny, mam nadzieje że mi go apteka sprowadzi. Pozdrawiam
Hej dziewczynki u mnie w końcu przełom, nareszcie po 1,5 mies. ruszyłam z 65 na 63:-) oby tak dalej