reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

Tak jak już wcześniej dziewczyny pisały nie chodzi o to, żeby jeść bardzo mało tylko o to, żeby jeść mało a często. Mnie dzięki temu waga w końcu ruszyła w dół i z 10 kg nadwagi spadło do 8 kg. Staram się jeść zróżnicowane pokarmy (tu zaczerpnęłam wiedzy z piramidy Antylopki) co 4 godziny, i nie jem po 19.

wiem wiem kochana tylko po prostu mi sie czesto wiecej nie chce no i po 18 tez nigdy nie jem, ale postaram sie jesc tak jak mowisz co 4 godziny czyli mniej wiecej za kazdym razem jak maluch zasypia zaraz jakies jabluszko wrzuce na ruszt:p a moj blad i to duuuzy to taki ze malo pije tylko ze kurde tak mi sie nie chce....czasem nasile wpycham ta szklanke wody:/ ale postaram sie pic wiecej zobaczymy jakie beda efekty:-)

reklama
Wiolcia gratuluje spadku wagi no i najwazniejsze ze znalazlas przyczyne bolow brzucha:tak:
A co do jedzenia co 4 godz to u mnie nie przejdzie bo jak nie zjem cos do 3 godz to zaraz cala sie trzese i mi slabo.W sumie nie wiem dlaczego ale musze jesc max co 3 godz:sorry2:

Tak jak już wcześniej dziewczyny pisały nie chodzi o to, żeby jeść bardzo mało tylko o to, żeby jeść mało a często. Mnie dzięki temu waga w końcu ruszyła w dół i z 10 kg nadwagi spadło do 8 kg. Staram się jeść zróżnicowane pokarmy (tu zaczerpnęłam wiedzy z piramidy Antylopki) co 4 godziny, i nie jem po 19.
super Wiolcia:) oby tak dalej:D

Wiolcia widzę, że idziemy łeb w łeb:-)
A ja oświadczam, że dzis 2 godzinki spacerku i dzieki uprzejmości prababci 45 min. basenu. Oj ciężko było na początku forma poszła w dół ale później się rozruszałam, w sobotę znów basenik:-).

ja tez zaczynam basen jak tylko w sobote moj gin da mi zielone swiatlo. dwa razy w tygodniu zamierzam chodzic. i juz sie nie moge doczekac wiosny - wtedy mam zamiar spacerowac, spacerowac i jeszcze raz spacerowac :)

Ja trochę nie na temat, ale nie mogłam nie zauważyć, że Gufi i Yvona macie podobne suwaczki (nawet identyczne), po 2 córeczki, przy czym młodsze mają tak samo na imię :-D

reklama
Do góry