reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

i juz sie nie moge doczekac wiosny - wtedy mam zamiar spacerowac, spacerowac i jeszcze raz spacerowac :)
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.

reklama
Ja również :D A czytałam wczoraj długookresowa pogodę i wiosna ma przyjśc wczesnie :D Poza tym idzie ocieplenie już i będzie do 8 stopni na plusie :D:D A kwiecień ponoć ma być przepiękny.
Obyś miała rację. Ja się kiszę w domu, ale jak popatrzę na tę szarość za oknem, to nie mam zapału targać wózka po schodach. A gdy jest słoneczko, to jakieś siły we mnie wstępują;-)

My dziś też w domu. Codzienna porcja siłowni odłożona na jutro ;) Na polu szaro, a ja wczoraj strasznie przemarzłam jadąc wieczorem do lekarza. Nie chcę się dobić.

wiolcia - u nas teraz 6,5 na plusie a mie wydaje, ze to jeszcze chlodno. bylismy oczywiscie na spacerku, bo jest slonce, ale czekam juz na weekend i kilkanascie na plusie

wiolcia - u nas teraz 6,5 na plusie a mie wydaje, ze to jeszcze chlodno. bylismy oczywiscie na spacerku, bo jest slonce, ale czekam juz na weekend i kilkanascie na plusie

ja bym chciala taka temperature. wczoraj bylam z malym na spacerze jak bylo -6. wiec temperatura dodatnia to u mnie marzenie ostatnio

u nas najzimniej było -2, raz jeden jak wychodziłam Wiki zaprowadzić do przedszkola i mi się wydawalo mega zimno. Nie wiem jak to bylo, kiedy było -10 i rano do pracy jeździłam (lub tez chodziłam jak samochod i parking zasypany...)

reklama
Antylopka - dobrze masz z ta pogoda :)

ja mialam wyjsc dzisiaj, ale za oknem strasznie, -5 st. i troche wieje, wiec chyba dam sobie spokoj

Do góry