reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

mamolka ja tez sie z @ nie ciesze... ale ja jeszcze nie dostałam.
Naprawde fajnie jest choc przez 9 miesiecy nie bawic sie z podpaskami;)

reklama
Najgorsze w tym wszystkim jest to że biegam w podkładach poporodowych :/ @ dostalam w sobote wieczorem a dziś to istna, rwąca rzeka...

Mamolka znam tą radość mnie okres też ucieszył, że moje złe samopoczucie nie oznacza kolejnych 9 miesięcy z brzuchem ;)

Ja czekam na rozwój wydarzeń, bo od trzech dni mam podwyższoną temperaturę. Ale że to były dni chrztu i przygotowań do niego, to może stres tak podziałał. Bo nie sądzę, żeby tak szybko wróciła miesiączka przy pełnym karmieniu.

U mnie miesiączki ni widu ni słychu. Waga znów stanęła na 63kg już czasem mam dość tego karmienia bo muszę jeść a tak bym się ograniczyła i może by się znów ruszyło.

reklama
a że tak zapytam-z sexu przyjemność juz odczuwacie??

tak :)

za pierwszy jak i drugim razem- na satysfakcje z seksu musiałam czekać aż do odstawienia od piersi dzieci (żeby to mi się zachciało- bo mąż to zawsze zwarty i gotowy :D hehehe .. jak to facet )Teraz wyszło wcześniej to i brykamy wcześniej :)

Ostatnia edycja:
Do góry