U
użytkowniczka r
Gość
Tylko kurcze chcę zacząć brać new antytabsy :-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh to ja chyba za wszystkie was wykrwawiłam sięco tu gadać prawie 2 miesiące trwający okres to nie jest "powrót do formy" raczej odwrotnie - osłabienie się na maxa, i to mimo karmienia... w tym tygodniu ma przyjść wynik badania histopatologicznego, z jednej strony chcę by niczego nie wykryli, ale z drugiej chcę by zdiagnozowali dlaczego tak długo to trwa... nie mówię, zabieg oczyszczania macicy wykonał swe zadanie - docelowo zmniejszyło się, ale nie ustało zupełnie. i skąd ciekawe ja mam wiedzieć iludniowy mam miec następny okres i kiedy go oczekiwać i w ogóle kiedy i czy mam mieć owulację, jak tylko ze szpitala przyślą mi wynik - od razu lecę do gina niech mi teraz wszystko wytłumaczy...
a ja karmie i nie mammi z tym dobrze
![]()
gratuluje :-) zastanawiam się kiedy mnie dopadnie kurczę akurat na same lato ciekawe cy pamiętam jak się tampon zakłada![]()
Dziewczyny normalnie cud jakiś. Dostałam dzisiaj rano okres. Nie jest obfity ale najważniejsze że jest. Oznacza to że nie ma zrostu na wejściu do macicy ;-) rozmawiałam z lekarką przez telefon i mówiła że w takim razie zabieg raczej nie będzie potrzebny i żebym przyszła w 14 dniu cyklu na usg. Chętnie wybrałabym się do innej lekarki ale akurat ma urlop do 1 lipca, więc pójdę do dotychczasowej na to usg.
Ale jestem zadowolona. Ufffff upiekło mi się ;-)
super!! nareszcie dobra wiadomośćDziewczyny normalnie cud jakiś. Dostałam dzisiaj rano okres. Nie jest obfity ale najważniejsze że jest. Oznacza to że nie ma zrostu na wejściu do macicy ;-) rozmawiałam z lekarką przez telefon i mówiła że w takim razie zabieg raczej nie będzie potrzebny i żebym przyszła w 14 dniu cyklu na usg. Chętnie wybrałabym się do innej lekarki ale akurat ma urlop do 1 lipca, więc pójdę do dotychczasowej na to usg.
Ale jestem zadowolona. Ufffff upiekło mi się ;-)
aaaaaaaaaaaaa popłakałam się ze szczęsci!! Pomimo, że waga nadal 80 kg to wchodze w rybaczki kupione po ciąży z lolkiem i w chude jensy!!!! Na rybaczkach r.29 na jensach 31 brzuch troche przeszkadza a dokładnie skóra ale wchodze!!!!!!!!!!!