reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Ja nigdy nie bylam w saunie, bo chyba zaraz bym tam zemdlala:no: Ale maz przekonuje mnie, ze w suchej saunie nie powinno mi sie nic dziac. Moze kiedys sie odwaze i sprobuje:dry:
Kiedys w jakims programie byla mowa o saunie na podczerwien dla chlopca z porazeniem mozgowym. Miala m.in. zmniejszac napiecie miesniowe. Tylko nie wiem, czy to ta sauna ma takie wlasciwosci, czy moze kazda dziala rozluzniajaco:confused:

reklama
Kajenko jak przeczytałam na temat tych rogali i ich nadzienia to aż się oblizałąm.... mniam... chyba muszą mi wystaczyć pączki:-(
A ja z kolei nie znoszę bakali! Żadnych, pod zadną postacią... jak napisałyści o składzie nadzienia tych rogali to aż mnie wstrząsnęło :-D:-D:-D

A ja z kolei nie znoszę bakali! Żadnych, pod zadną postacią... jak napisałyści o składzie nadzienia tych rogali to aż mnie wstrząsnęło :-D:-D:-D
:-D
Z jednej strony nie wiesz, co dobre, ale z drugiej z takim podejsciem tez nie mialabym problemow z odchudzaniem:-D;-)

te rogale to kiedys jadlam i sa PYCHA :tak: ja wogole moglabym sie zywic tylko slodyczami. to pewnie przez to ten cellulit ...

saune uwielbiam - chodze raz w tygodniu na basen i zawsze spedzam w saunie suchej przynajmniej 10-15 min.

przy okazji plywania - chodze na basen z Ninka i powiem wam, ze ona juz chyba niedlugo sie plywac nauczy!!! bardzo jej sie podoba jak ja klade na rekach na brzuszku. w wannie tez sie tak kladzie i nawet buzie probuje zanurzac. i mowi "pyyy" na plywanie :-)

przy okazji plywania - chodze na basen z Ninka i powiem wam, ze ona juz chyba niedlugo sie plywac nauczy!!! bardzo jej sie podoba jak ja klade na rekach na brzuszku. w wannie tez sie tak kladzie i nawet buzie probuje zanurzac. i mowi "pyyy" na plywanie :-)

Super!:-):tak:
Zazdroszcze:blink: Paula uwielbia wode i na pewno by jej sie podobalo na basenie, ale niestety nasza alergolog nam zabronila ze wzgledu na AZS:-( Nawet na ten azotowany sie nie zgodzila:no:

Ja dziś zjadłam 2,5 pączka, ale pewnie jakbym kupiła więcej to też bym zjadła:zawstydzona/y:

Ines ja też nie znoszę bakali:baffled:
Gufi super masz z tym basenem:tak:. Ja bym chętnie poszła tylko narazie nie mam jak:dry:

Mamuska - moj maz byl na tej 13-dniowej diecie 2 razy. Za kazdym razem schudl chyba z 7 kg. Za pierwszym razem potem byl na diecie nielaczenie tluszczy i weglowodanow i zero pieczywa, slodyczy i ladnie trzymal wage. za drugiem razem jadl normalnie i te 7 kg mu wrocilo przez miesiac. Czyli trzeba potem sie ogranicac, bo inaczej jojo murowane.

reklama
Mamuśka -POWODZENIA :tak:
jednak sama znam po swej mamie i znajomych tę dietę, każdy miał jojo, dlatego trzymaj się kochana ....a polecam dietę MM, znajoma z mężem żyją na niej już przeszło 10 lat, synka na niej wychowali(ma 2,5 roku) a teraz jest w ciąży drugi raz i wyniki ma rewelacyjne.....Nasza wspólna znajoma w marcu ubiegłego roku zaczęła stosować tę dietę mając rozmiar 40 do września schudła do rozm. 36, wygląda cudnie a jest matka 2 dzieci :tak:Polecam...i głodna nie będziesz na niej :cool2:

Do góry