reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Właśnie wrąbałam dwa czytając Was - pączki uwielbiam tylko w tłusty czwartek, tak jak rogale marcinskie 11 listopada. Jeszcze na talerzu uśmiechają się mówiąc "zjedz mnie" kolejne 4 sztuki:-D:-D:-D.
Dajecie swoim maluszkom popróbować bo ja sie zastanawiam, młody uwielbia ciasta, więc na pewno zje całego jak mu dam. Tylko czy to nie za ciężkie???

A`propos dochodzenia do formy postanowiłam się za siebie zabrać aby do wakacji trochę zjechać - nie liczę na cud i wymiary 90-60-90 ale troszkę chętnie bym zjechała tym bardziej, że jak byłam z młodym w szpitalu to przez nerwy zleciało mi 5 kilo.
Wykupiłam karnet za 200 zł:szok::szok::szok: na odnowę biologiczną. Tzn. 3 razy w tygodniu rolletic i 2 razy sauna na podczerwień. W sumie 17 zabiegów. Nie jem kolacji i bardzo ograniczyłam słodkie (za to podwójnie palę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Rolletic fajny taki fittnes dla leniwych, a przy saunie woda ze mnie się leje ale też nic nie muszę robić. Jak już kiedyś Wam pisałam nienawidzę ćwiczeń fizycznych, więc siłownie i inne miejsca, gdzie trzeba się ruszać odpadają, oprócz basenu, którego we Wronkach nie ma.
Tak więc leniwa Asia postanowiła się porollować i pogotować w saunie.

O efektach napiszę jak skończę tę serię bo wymierzyłam sie w każdym miejscu dokładnie:-):-):-)

reklama
nienawidzę ćwiczeń fizycznych, więc siłownie i inne miejsca, gdzie trzeba się ruszać odpadają, oprócz basenu,
Rudykocie mam to samo:dry: Daj znac, jakie beda efekty, to tez moze sie skusze na takie cuda;-):tak:

Ja tlusty czwartek zaczelam wczoraj- kolega z Poznania przywiozl pyszne paczki (z cukierni Elite bodajze) z konfitura rozana, lukrem ze skorka pomaranczowa. Mniam!:-)
Zawsze jak nas odwiedza, to przywozi albo paczki, albo rogale marcinskie (jezu- jakia to bomba kaloryczna:szok: ale jakie pyszne...:blink:) a czasem wysyla je poczta:tak:. Dzis jeszcze zadnego paczka nie jadlam, bo czekam do popoludnia, kiedy to przyjedzie do nas moja mama z paczkami wlasnej roboty:tak: A wtedy nie ma przebacz!:no: Kolejny kilkogram przybedzie jak nic:no:;-)

Ja własnie zjadlam jednego pączka (z czego pół mi podkradła Marika :-D) i koniec :tak: Nie po to sie męczę i zrzuciłam 6 kg zeby teraz sie pączkami obzerac :-D

A ja mimo ćwiczeń paczki dziś jem, tzn zjadłąm na razie jednego, ale jak czytam tu Was, to ślina mi cieknie na klawiature i ide zaraz po drugiego...

A co to są te rogale???

Co do sauny to ja chyba bym nie mogła, w sumie nigdy nie byłam, ale jak zrobie sobie za gorącą kapiel, to zaraz mi serducho wali jak oszalałe i mam ochote zemdleć... za to brzuszki robię już tydzień i niedługo zaczniemy jeździć na basen... bo wiosna tuż tuż:tak::-)

aaaa... Kubusiowi pączki chyba nie smakowały, bo ugryzł kawałek i wypluł... aż się zdziwiłam:confused:, bo on lubio słodycze

A ja saune uwielbiam!!! W ogóle kocham ciepełko więc dla mnie nigdy za goraco :-D:tak::-D Sauna jest super na oczyszczenie organizmu z toksyn, ujędrnia itp. itd. a ta na podczerwień to jeszcze właśnie chyba jakieś dodatkowe ma działanie odchudzające...:confused:

Elis nt rogali to moze niech sie poznanianki wypowiedza, bo to ich miejscowy specjal:tak: Tak 'na smak' to rogal z ciasta drozdzowego z farszem ze zmielonych orzechow i migdalow z bakaliami. Pycha, choc zjedzenie jednego to dla mnie wyczyn:sorry2:

Ines gratuluje i podziwam samozaparcia:-):tak:

Ja zaczne odchudzanie jutro...;-)

reklama
Kajenko jak przeczytałam na temat tych rogali i ich nadzienia to aż się oblizałąm.... mniam... chyba muszą mi wystaczyć pączki:-(

Do góry