reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja sie tak porządnie odchudzam od 2 tygodni...i 1,5 kg tylko mi spadlo....masakra jakaś. Już praktycznie nić nie jem....pieczywo ktore wyglada jak steropian....i smakuje podobnie.....grrrrr
Zawzielam sie i sie nie poddam....musze schudnąc do 55 kg...czyli mam jeszcze do zrzucenia jakies 6kg:-(
Faktem jest ze nie ćwicze.....mysle by sie zapisac na fittnes..a teraz jak mam prawo jazdy to latwiej mi bedzie sie wyrwac z domu nawet wieczorem...
Zawzielam sie i sie nie poddam....musze schudnąc do 55 kg...czyli mam jeszcze do zrzucenia jakies 6kg:-(
Faktem jest ze nie ćwicze.....mysle by sie zapisac na fittnes..a teraz jak mam prawo jazdy to latwiej mi bedzie sie wyrwac z domu nawet wieczorem...
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No ładnie, widzę że to już grupowa obsesja te odchudzanie ;-)
Ja wczoraj uświadomiłam sobie że we wakacje będziemy na kampingu nad jeziorkiem a ja nawet nie wyjdę na plażę ze wstydu, dlatego myślę jak tu cosik osiągnąć. W tym pomugł mi mąż dziś rano kłutnią, tak mnie wtelepił że nie patrzę jak on zapłaci za klub sportowy, ale w poniedziałek lecę się zapisać...a on niech się martwi....myślę też aby się przejść do lekarza rodzinnego, ponoć można dostać jakieś tabletki na receptę-redical,meridion dzięki którym w 3 miesiące można stracić 10 kg-a tylę bym chciała stracić. Zobaczę co lekarz powie, bo i klub i te tabletki to droga sprawa
Jak na razie wykreśliłam słodkie z mego menu
Ja wczoraj uświadomiłam sobie że we wakacje będziemy na kampingu nad jeziorkiem a ja nawet nie wyjdę na plażę ze wstydu, dlatego myślę jak tu cosik osiągnąć. W tym pomugł mi mąż dziś rano kłutnią, tak mnie wtelepił że nie patrzę jak on zapłaci za klub sportowy, ale w poniedziałek lecę się zapisać...a on niech się martwi....myślę też aby się przejść do lekarza rodzinnego, ponoć można dostać jakieś tabletki na receptę-redical,meridion dzięki którym w 3 miesiące można stracić 10 kg-a tylę bym chciała stracić. Zobaczę co lekarz powie, bo i klub i te tabletki to droga sprawa

Jak na razie wykreśliłam słodkie z mego menu

gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja caly weekend objadalam sie czekoladkami z okazji dnia kobiet - nie ma sie czym chwalic
jakos nie moge sie zebrac, zeby pocwiczyc ... ale na basenie chociaz bylismy 
gratulacje dla wytrwalych!!!!!

gratulacje dla wytrwalych!!!!!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hmm....mnie się nie udało:-
zawstydzona/y:. Przez tą chorobę tak źle się czułam,że ledwo mogłam chodzić o ćwiczeniach nie było mowy
. Pewnie teraz jak się lepiej poczuję to nie będę mogła wrócić do ćwiczeń od momentu na którym skończyłam tylko od nowa
....tylko czy mi się będzie chciało zaczynać od początku..........

A ja wczoraj na orbitreku cwiczylam 2 razy po godzinie (łącznie -520 kalorii
) no i 6 weidera. Dzis tez juz godzinka zaliczona ;-) 
Tylko... waga mi minimalnie wzrosła
ale wygladam znacznie lepiej i widze po ciuchach ze jest lepiej. Pewnie miesnie waza wiecej od spalonego tłuszczyku

Tylko... waga mi minimalnie wzrosła

reklama
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
no pewnie, że tak jestPewnie miesnie waza wiecej od spalonego tłuszczyku![]()