reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Z całą stanowczościa zgadzam się z szanowna przedmówczyniąInes to bedziesz super laseczka:-)
Ech... zeby mi sie chcialo tak, jak sie nie chce...
;-);-);-)

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Waga u mnie pokazuje 49 kg ... super, ale trzeba teraz wyzeźbić troche to ciałko![]()

PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mnie nie wychodzi nic innego jak podpisać sie pod tymZ całą stanowczościa zgadzam się z szanowna przedmówczynią![]()

.....a skoro gadacie o wadze to u mnie przy 160cm wzrostu jest 70 kg tłuszczyku....i nadal nie potrafię się zabrać za siebie....dziś już zaliczyłam loda na patyku a teraz ciasteczka do herbatki

u mnie jest podobnie ale czas sie za siebie zabrac w koncu przed nami wakacje...
ja juz sciągnelam sobie z naszego kochanego forum filmiki z cwiczeniami na szczecie wszyskie chodza...
i mam zamiar zgubic brzuszek i reszte... czas zaczac dbac nie tylko o nasze maluszki i mezow ale tez o nas same...
mniejmy nadzieje ze sie uda... pozdrawiam wszystie panie starajace sie o powrot do formy...

U mnie waga za duzo pokazuje wrrrr...
Ale... juz niedługo!!! 

Dzis juz zaliczone 40 minut orbitreka (-138 kalorii :-)), wieczorem drugie 40 minut i 6 weidera... No i jem 5 razy dziennie malutkie posiłki :-) Musi mi sie udac bo mam twarde postanowienie!!!
MoniQa zazdroszcze wagi
chcialabym zeby moja tyle pokazywala :-(
Do tego dążę (48-50 kg bym chciała)

Dzis juz zaliczone 40 minut orbitreka (-138 kalorii :-)), wieczorem drugie 40 minut i 6 weidera... No i jem 5 razy dziennie malutkie posiłki :-) Musi mi sie udac bo mam twarde postanowienie!!!

MoniQa zazdroszcze wagi

elisabeth
Październik '06 i '09
50 kg to ja miałam w podstawówce;-), ale na wagę nie narzekam... mam 53 kg przy wzroście 168 cm... taka waga utrzymuje mi sie od liceum, mam tylko problem z brzuchem... tłuszczyk pewnie bym spaliła, ale obawiam sie że po ciąży skóra się tez rozciągneła i już nigdy nie bedzie taki jędrny... z resztą on nigdy nie był super płaski, a po drugie teraz nie jest modne noszenie brzucha na wierzchu, trendy sa przedłużane bluzki i to mi pasuje
:-)
Ale za Was 3mam kciukasy!!!

Ale za Was 3mam kciukasy!!!
reklama
ika07
padziernikowa mama 06
Ines daje nam przykład wyjatkowej konsekwencji,wytrwałosci.BRAWO!!!
Ja nie napiszę o swojej wadze,bo jest największa jaką miałam do tej pory w swoim niekrótkim już życiu.Ale nie jem słodyczy wcale a wcale w poscie i staram się tez nie jeść po 20stej.Niestety nie lubię cwiczyć,nudzę się i nie mam sił po całym dniu lataniny,choć wiem,że brak czasu to żadne usprawiedliwienie.
Ja nie napiszę o swojej wadze,bo jest największa jaką miałam do tej pory w swoim niekrótkim już życiu.Ale nie jem słodyczy wcale a wcale w poscie i staram się tez nie jeść po 20stej.Niestety nie lubię cwiczyć,nudzę się i nie mam sił po całym dniu lataniny,choć wiem,że brak czasu to żadne usprawiedliwienie.