Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuszą znieczuleniem bo nie mają nic lepszego do zaoferowania czy się mylę?
Na szczęście w porę podparłam się stopami bo...Wisieńka... Ona powinna to złościć...Gosia a Ty jeżeli masz taką potrzebę i zacięcie tego na 100% można się dowiedzieć... Kot miał zmianę i kto prowadził twój poród...To musi być w karcie szpitalnej ..a może nawet w wypisie ? Kurcze wiecie ż eja nei wiem nawet gdzie mam wypis :| ?
Całość wspominam źle. Ale to było ponad 11 lat temu... Może dziś, oprócz serwowania znieczulenia panuje mniejsza znieczulica?

Jestem z Brzegu i szukam dobrego lekarza, oczywiście szukałam w Opolu (korzystając z podpowiedzi koleżanek z odpowiedniego wątku), lecz postanowiłam poczytać jeszcze o wrocławiu. Może polecicie jakiegoś dobrego lekarza, znajacego się na tym co robi ? I mam jeszcze jedno pytanko
bardzo często jak czytam rózne fora, pojawia się, że ktoś rodził "na klinikach", mogłybyście mi podać stronę, albo nazwę tego szpitala ?? Albo jestem slepa, albo nie potrafię korzystać z zasobów internetu, bo nie mogę znależć