reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrodzony ubytek skóry głowy

Jestem mamą 2 letniej dziewczynki , która urodziła się z ubytkiem owłosionej skory głowy ( w naszym przypadku jest to duża blizna na środku główki określona przez lekarza jako ACC) , główna wada u nas był rozszczep wargi górnej jednostronny niecałkowity, postanowiłam napisać bo właśnie szukam informacji o tej wadzie , w poniedziałek jedziemy na operację i przeraziło mnie , że także przyjmowałam w ciąży pimafucin 😳 niech to będzie przestroga dla innych mam.
Hej..już dawno nie szukałam nic na ten temat ale dziś mi wpadło na myśl aby znowu poczytać co nieco na ten temat . Otóż mam 6 letniego synka właśnie z tą wada młody ma akurat bardzo duża bliznę na której włoski wogole nie rosną... przez cały czas obwiniałam lekarza bo przebił mi wody a mały był już bardzooo nisko główka. :( ale dziś czytam i nie dowierzam ze tyle jest dzieci z tym... chciala bym zobaczyć jak to u was wygląda czy też nawet wyglądało. U nas gdy się mały urodził wyglądało to poprostu jak jedna wielka rana na głowie:(

reklama
Hej..już dawno nie szukałam nic na ten temat ale dziś mi wpadło na myśl aby znowu poczytać co nieco na ten temat . Otóż mam 6 letniego synka właśnie z tą wada młody ma akurat bardzo duża bliznę na której włoski wogole nie rosną... przez cały czas obwiniałam lekarza bo przebił mi wody a mały był już bardzooo nisko główka. :( ale dziś czytam i nie dowierzam ze tyle jest dzieci z tym... chciala bym zobaczyć jak to u was wygląda czy też nawet wyglądało. U nas gdy się mały urodził wyglądało to poprostu jak jedna wielka rana na głowie:(
Praktyka przebicia wod płodowych to jest norma
.miałam przebijane i nic się nie wydarzyło dziecku.

Do góry