reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Kurcze, te spagetti to sie troszku dlugo robi.. :dry: a ile sprzatania w kucni po nim :szok: ahahaha

Wiecie co.. nachodzi mnie na placki znow.:-p. Macie jakies pomysly na cos pysznego ? Bo sobie zrobie 4 raz placki w przeciagu zaledwie 2 tyg... :happy:
może zrób sobie kluski śląskie:-) albo kotlety z ziemniaków tez sa pyszne:-)

reklama
Albo kotlety z jajek :tak: Pycha!
ewelin nie martw się tymi bólami. Ja jeszez w zeszłym tygodniu miałam straszne a teraz - odpukać jakoś mnie opuścily. Mam nadzieję że na zawsze. (jestem 2 tygodnie dalej w ciąży niż ty więc są szane że też ci wkrótce minie)

Princi zazdroszczę Ci tych zachcianek ja nie mam na nic ochoty studiuję nieraz w necie książkę kucharską ,a nóż widelec trafi się coś na co będę miała taką ochotę że rzucę się w wir przygotowania czegoś pysznego ,ale nic takiego się nie nadarza !!!:angry::angry::angry:

A ja dziś dorwałam kurczka z rożna :-) I do tego zrobię fryteczki i jakąś sałatkę z sałaty, ogórka, pomidorków, rzodkiewki Mniam :rolleyes2: He he, a teraz to chyba pojdę spać bo jestem wykończona.

Ja dzis juz zamarynowalam skrzydelka w miodzie do tego surowka z kiszonej kapustki i bedzie :-)
Ogolnie nie mam pomyslow wogole do tego nie chce mi sie gotowac bo kazdy zapach mi przeszkadza :wściekła/y:Dlatego teraz w ciazy nie lubie gotowac bo sie przy tym okropnie mecze:baffled::sorry2:

Dodalam kilka zdjec do mojego profilu, jakby ktos chcial zobaczyc mnie i moja Natalcie !!!! :-D:-D:-D

Kotlety z jajek ? a jak to sie robi ?

toja ale jakie to zachciewajki jak ja mam ochote tylko na rosol i placki, no i na jezyki czasami mniam ! :rofl2: i tak w kolko... w poprzedniej ciazy przez tydz jadlam kanapki z metka cebulowa.. tylko :-) No i ostatnio mnie na rzodkiewke wzielo, w reke i mniam ! :rofl2: haha

reklama
Do góry