reklama

Wrzesień 2009

reklama
przyczyną było najprawdopodobniej zakażenie wewnątrzmaciczne, dostalam silnych skórczy, rozwarcie na 8 cm i porodówka:-(

zanim trafilam na naporządnego lekarza to juz za późno bylo zeby poznać prawdziwą przyczyne...

kurde schizuje bo mnie tak plecy bolą jak na okres, wzielam no spe

kroptusia a tobie ile dziennie nosy lekarz pozwolil brac?

Witam wszystkie nowe mamusie!:-)
Zycze abyscie przeszly spokojnie te wspaniale 9 mc. Zdrowka dla was i dla waszych dzieciaczkow! Oraz wspaniałych pociech!:-)
Trzymajcie sie cieplutko tak samo jak my Wrześniowe Mamy 2008:-)

Pozdrawiam serdecznie!:-)
Ania, Mama Wrzesniowa 2008:happy:

Cześć dziewuszki ;-)
Zapisuję się wstępnie do wrześniówek. :-) W sylwestra dwie kreseczki, dziś powtórka z testu i druga kreska już mocniejsza jestem przeszczęsliwa.:-D
Według kalendarzyka internetowego termin wypada na 9 września. Zobaczymy jak to będzie we wtorek do lekarza. :tak:

Cześć dziewuszki ;-)
Zapisuję się wstępnie do wrześniówek. :-) W sylwestra dwie kreseczki, dziś powtórka z testu i druga kreska już mocniejsza jestem przeszczęsliwa.:-D
Według kalendarzyka internetowego termin wypada na 9 września. Zobaczymy jak to będzie we wtorek do lekarza. :tak:

Rowniez gratulacje :)) Ja juz zglupialam z terminem bo raz pokazuje 30.08 a inne np 5.09 wiec zobacze co powie lekarz :))Ja zobaczylam II 20.12, ginek 29.12 i 5 tydzien teraz 6 leci witam serdecznie:-)

reklama
przyczyną było najprawdopodobniej zakażenie wewnątrzmaciczne, dostalam silnych skórczy, rozwarcie na 8 cm i porodówka:-(

zanim trafilam na naporządnego lekarza to juz za późno bylo zeby poznać prawdziwą przyczyne...

kurde schizuje bo mnie tak plecy bolą jak na okres, wzielam no spe

kroptusia a tobie ile dziennie nosy lekarz pozwolil brac?

Okrutnie mi przykro :-( wyobrazam sobie jakie to musialo byc przezycie. Moja mama urodzila w terminie ale przez olewajke lekarzy siostra zmarla tego samego dnia :( wiec wiem tez z jej opowiesci jak to przezyla, dlatego 1 ciaze tak sie stresowalam ale trzeba myslec pozytywnie. Mi lekarz zalecil 3x1 nospie dziennie jakby co dzwonic. W 1 ciazy plecy bolaly mnie okrutnie od poczatku taki juz typ nie martw sie jakby co dzwon do ginka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry